- 48,801
- 20,177
- 113
Emekler boşa bu pclerrr yüzünden
Sorma kaç saattir bunun için mi ugrastikEmekler boşa bu pclerrr yüzünden
Toparlarsin umarimSorma kaç saattir bunun için mi ugrastik
16 9 olmuş birden noldu maça da Herşey tersine döndü anlaması güç yemin ederim bu oyunuBu fener mal orası ayrı veneziada 3 lük atası tuttu hep 3 lük attı fener hiç savunamadı mallar
Dep hep 3 lük attı bi tane zenci var maşallah yani her haliyle dhdgdhd attığı girdi16 9 olmuş birden noldu maça da Herşey tersine döndü anlaması güç yemin ederim bu oyunu
Canın sağolsun dostum ne yapalım hepimiz burda emek verdik ama olmadı üzüyor insanı,Sorma kaç saattir bunun için mi ugrastik
Olsun dost ne yapalımTekrar yatırım yapamıyorum günlük limitim dolmuş transfer yapamıyorum gece 12 de yenileniyor 😖😖😖
Atmden hallet kanka yakında varsaTekrar yatırım yapamıyorum günlük limitim dolmuş transfer yapamıyorum gece 12 de yenileniyor 😖😖😖
Güvenilir gördüğün Dost 1000 e 1000 alsın istersen,illa yapicam diyorsan dostTekrar yatırım yapamıyorum günlük limitim dolmuş transfer yapamıyorum gece 12 de yenileniyor 😖😖😖
Kumarsız bi kaç saat gecirim başım ağrıdi kod kovalayalim 🤔🤣Atmden hallet kanka yakında varsa
Para nerde 🤔Güvenilir gördüğün Dost 1000 e 1000 alsın istersen,illa yapicam diyorsan dost
Sen diyorsun ya dostum aticam limit dolmuş diyePara nerde 🤔
Bankada limit dolu transfer yapamiyorumSen diyorsun ya dostum aticam limit dolmuş diye