- 3,731
- 2,687
- 113
Atarsa gel 250 bastım 500 veriyorHull City 0.5 üst gol atar
Atarsa gel 250 bastım 500 veriyorHull City 0.5 üst gol atar
4 k 10.k.oldu neden olmasın daha doğrusu neyi yanlis yapıyorKral sen böyle para falan kazanamazsin böyle bi iddaa oynama şekli yok bide kazanadim bir hafta diyosun olmaz.oyle
3-4 k basAtarsa gel 250 bastım 500 veriyor
Kazanamadim mi diyorum nasilKral sen böyle para falan kazanamazsin böyle bi iddaa oynama şekli yok bide kazanadim bir hafta diyosun olmaz.oyle
Kral cok.bolme parayi kafanda oluştur maçı yüklü bas cek alKazanamadim mi diyorum nasil
Cevirim kac kaldiKasamız 5 k ana paraydi 17 k paramız var şuan 5 k da bekleyen bi kuponunuz var
Böyle keyif alıyoruz biz katılanlar ile birlikte mutluyuz yani böyle 🤔👍Kral cok.bolme parayi kafanda oluştur maçı yüklü bas cek al
Hedef çevrim olmadığı için bakmadım 50 k falan olana kadar devam isteCevirim kac kaldi
Peki bol şansBöyle keyif alıyoruz biz katılanlar ile birlikte mutluyuz yani böyle 🤔👍
Sen bu şekilde 10kyi 100 yapamazsın hadi diyelim yaptın bu iş 10 15 gün sürer oda her oynadığın gerilse tabi.250 basarak 100k yapmak nasip bi hayal kardesAtarsa gel 250 bastım 500 veriyor
Bildiğin gibi devam et sen kanka biz çok bilseydik sen değil biz acardik konuyu kimseyi takma senBöyle keyif alıyoruz biz katılanlar ile birlikte mutluyuz yani böyle 🤔👍
Yav o 100 k dalgasına dedim ben böyle oynuyorum takip etmek yada yorum yapma ve eleştirme hakkınızı kendinize saklarsanız sevinirimSen bu şekilde 10kyi 100 yapamazsın hadi diyelim yaptın bu iş 10 15 gün sürer oda her oynadığın gerilse tabi.250 basarak 100k yapmak nasip bi hayal kardes
Kendisi basmıyor aktif olan arkadaşlar adına basıyor o 250 TL yu konuya baksan kendisi kaç basıyor görürsün kardeşim saygılarSen bu şekilde 10kyi 100 yapamazsın hadi diyelim yaptın bu iş 10 15 gün sürer oda her oynadığın gerilse tabi.250 basarak 100k yapmak nasip bi hayal kardes
Vallahi billahi ben surda vakit geçsin takip edenlerde oynasın sizin içinde basıyorum kaç kişi 3-4 kişi 250 tlden bastınız şansınızı denedinz gelseydi devam edip güzel vakit geçiriyoruz işte benim 10 k 20 k 100 k yapıp yapamamam derdiniz olmasın başka şeyleri dert edinin kendinizeBildiğin gibi devam et sen kanka biz çok bilseydik sen değil biz acardik konuyu kimseyi takma sen