- 3,731
- 2,687
- 113
Kasa 17 k şu kuponumz var
Ekli dosyalar
-
351.5 KB Görüntüleme: 15
Aynen öyle devam et sen bildiğin gibiVallahi billahi ben surda vakit geçsin takip edenlerde oynasın sizin içinde basıyorum kaç kişi 3-4 kişi 250 tlden bastınız şansınızı denedinz gelseydi devam edip güzel vakit geçiriyoruz işte benim 10 k 20 k 100 k yapıp yapamamam derdiniz olmasın başka şeyleri dert edinin kendinize
Bol şanslarKasa 17 k şu kuponumz var
Düşmesin kanki boş verAdamlara bak modunu düşürdü bi sigara içmem laizm
Kardo brugge 0.5 üst, herhangi bi talebim yok geleceğine inandığım için yazdımVallahi billahi ben surda vakit geçsin takip edenlerde oynasın sizin içinde basıyorum kaç kişi 3-4 kişi 250 tlden bastınız şansınızı denedinz gelseydi devam edip güzel vakit geçiriyoruz işte benim 10 k 20 k 100 k yapıp yapamamam derdiniz olmasın başka şeyleri dert edinin kendinize
Bol şanslar dostKasa 17 k şu kuponumz var
Eski kuponları mı atalım bizde yani hahahahahahBizdede para yok iste napalim 100 tl basabiliyoz şanş
Atarsa gel 600 'ün varKardo brugge 0.5 üst, herhangi bi talebim yok geleceğine inandığım için yazdım
Bol şans diliyorum 🥸
Korner de var 🤓herkes bu hareketi yapamaz liverpool maçı 2.5 alt yüzyılın bankosudur @yakup1997
Olursa gel 400 'ün varBenfica Barcelona 5.5 üst olur diye düşünüyorum Başkan değerlendirebilirsin