- 7,310
- 3,541
- 113
won helal
Güzel maçtı ama sitede yokmuşAh be yakubum bak 1:30 dakika sa kazanacaktık Ekli dosyayı görüntüle 723549
Dostum dur bi adam kendisi oynasın bak geçende rolü hiç ettinYakup basketlerde ne var maç vercem
Geçen rolü nasıl hiç ettim arka arkaya verdim 3 kuponda kazandı adam dağıtım yaptı ya?Dostum dur bi adam kendisi oynasın bak geçende rolü hiç ettin
Hollanda ligi hatırladın miBen daha bugüne kadar kimsenin rolüne kolay kolay maç vermedim biraderler yanlışınız var
Benim kendi konumHollanda ligi hatırladın mi
Birader ben futbolda maç vermem yanlışın varHollanda ligi hatırladın mi
Bence de ama israrla MaC veriyoYakup dost kendi seçsin daha adil olur
Sen bilirsin dostSitede maç yok çekim talebi verdim çevrimde var galiba ama çekilebilir miktar olarak gözüktü gelirse başka siteden devam edelim site bok gibi
Mantıklı yapmışsın hadi iyi geceler baba ben yatıyorum siz kazanmadan yatmayın şansın bol olsun sabah paycoya bildirim gelir umarım sizi görüm 🤣🤣Sitede maç yok çekim talebi verdim çevrimde var galiba ama çekilebilir miktar olarak gözüktü gelirse başka siteden devam edelim site bok gibi
Tamam reis Bol şanslarSitede maç yok çekim talebi verdim çevrimde var galiba ama çekilebilir miktar olarak gözüktü gelirse başka siteden devam edelim site bok gibi
Kanka sende özelden yaz olsun bitsin tartışmayin lütfen,Kardeşim aklınızla ilgili problem mi var ? Adam ver dedikten sonra yazdım ben . Allah Allah Şaştım kaldım ne insanlar var
Sana iban at dedik 😡😡Kardeşim aklınızla ilgili problem mi var ? Adam ver dedikten sonra yazdım ben . Allah Allah Şaştım kaldım ne insanlar var