- 1,283
- 1,452
- 113
Ver reis son hedefi takipteyizYav abi 6340 yatırdık zaten 8700 var cekiyim ee kimseye atmicaksak cekim aticaksan ne anladik mecbur devam edicez
Ver reis son hedefi takipteyizYav abi 6340 yatırdık zaten 8700 var cekiyim ee kimseye atmicaksak cekim aticaksan ne anladik mecbur devam edicez
Yolla gelsinYav abi 6340 yatırdık zaten 8700 var cekiyim ee kimseye atmicaksak cekim aticaksan ne anladik mecbur devam edicez
Korkanın çocuğu olmaz vurYav abi 6340 yatırdık zaten 8700 var cekiyim ee kimseye atmicaksak cekim aticaksan ne anladik mecbur devam edicez
iyi düsün bari yazık sanaYav abi 6340 yatırdık zaten 8700 var cekiyim ee kimseye atmicaksak cekim aticaksan ne anladik mecbur devam edicez
Sapla gelsinYav abi 6340 yatırdık zaten 8700 var cekiyim ee kimseye atmicaksak cekim aticaksan ne anladik mecbur devam edicez
Metin bu arada sana hiç yakışmıyor bu sözler bu ithamlar hoş değil neyse konusu burası değil.Korkanın çocuğu olmaz vur
Sen zaten elinden geldikce dağıtıyorsun..Zarar etme kaybetme diye dedim gardasim..yoksa bas gelirse bize para at demesi daha kolay.Yav abi 6340 yatırdık zaten 8700 var cekiyim ee kimseye atmicaksak cekim aticaksan ne anladik mecbur devam edicez
river sonrası temsiliMetin bu arada sana hiç yakışmıyor bu sözler bu ithamlar hoş değil neyse konusu burası değil.
Parayı kupona vur dedim reıs yakısmayan ne anlamadımMetin bu arada sana hiç yakışmıyor bu sözler bu ithamlar hoş değil neyse konusu burası değil.
biz karıya bas dedin sandık hahahahahaaParayı kupona vur dedim reıs yakısmayan ne anlamadım
reste rest diyorsun iyiymiş8 k güzel para eyvallah da zaten 6 k yatirmisiz 2 k için mi yatırdık gerçekse gelsin güzel bisi vermicekse gitsin napalim da
Basket in uçak out8 k güzel para eyvallah da zaten 6 k yatirmisiz 2 k için mi yatırdık gerçekse gelsin güzel bisi vermicekse gitsin napalim da
Helal adamsın8 k güzel para eyvallah da zaten 6 k yatirmisiz 2 k için mi yatırdık gerçekse gelsin güzel bisi vermicekse gitsin napalim da
Kalbimiz seninle yolla kaderimizi o vakit...8 k güzel para eyvallah da zaten 6 k yatirmisiz 2 k için mi yatırdık gerçekse gelsin güzel bisi vermicekse gitsin napalim da
Hoşgeldin reis uyuyormuydun filan dedin ya çok ayıp ettin. Şuradaki 200-300 lira için değmez bu sözler.Parayı kupona vur dedim reıs yakısmayan ne anlamadım
9 snyMaç bitmesini hala 23 sayı attı ev
Hosgeldın dedım sen yanlış algıladınHoşgeldin reis uyuyormuydun filan dedin ya çok ayıp ettin. Şuradaki 200-300 lira için değmez bu sözler.