- 58,166
- 19,400
- 113
Bol sansSeçiyorum ozaman ilk baştan beri burda olandan ama lütfen dm atmayın bende bende demeyin herkese atmaya kalksak yandık
Bol sansSeçiyorum ozaman ilk baştan beri burda olandan ama lütfen dm atmayın bende bende demeyin herkese atmaya kalksak yandık
Eyvlh kardeşim ...Seçiyorum ozaman ilk baştan beri burda olandan ama lütfen dm atmayın bende bende demeyin herkese atmaya kalksak yandık
Secim yapacagina 500 tl yi bi bakete bas 4 kisi 250 alak kayvederse dagitma olmasinSeçiyorum ozaman ilk baştan beri burda olandan ama lütfen dm atmayın bende bende demeyin herkese atmaya kalksak yandık
O da olurSecim yapacagina 500 tl yi bi bakete bas 4 kisi 250 alak kayvederse dagitma olmasin
Okeymisiniz buna herkesSecim yapacagina 500 tl yi bi bakete bas 4 kisi 250 alak kayvederse dagitma olmasin
genel bastan sona baktıysan yanıldıgını anlarsın reis@Metings1905
@sinansrml63
Bu iki arkadaşa ver bence rolü ilk takip edenler bunlar hak geçmesin. Sabahtan beride burdalar. Yakup hayırlı olsun.
Sormak lazimOkeymisiniz buna herkes
E hadi okeyizOkeymisiniz buna herkes
para senin reis kafana göreOkeymisiniz buna herkes
Nasil istiyosan kral gönlünden nasil gexiyosaOkeymisiniz buna herkes
Ben ocağa çayı koyuyom..ok...Okeymisiniz buna herkes
Rısk almayalım roll acıcaz zatenOkeymisiniz buna herkes
Canım benim ilk beğenen iki kişi önemli benim için kendi rollerimde öyle yapıyorum. Başkasını bilemem ilk iki kişi bunlargenel bastan sona baktıysan yanıldıgını anlarsın reis
OkeyOkeymisiniz buna herkes
Gece gece üzün sürer bas 500
Metin ben uyuyorum roll açınca haber ver. Bak kazanman için elimden geleni yaptım.