- 3,731
- 2,687
- 113
Başlıcaz akşam akşam saat kaç oluyor bilmiyorum ama akşam işte
Saaat mutluluğa 5 var YakupBaşlıcaz akşam akşam saat kaç oluyor bilmiyorum ama akşam işte
bol şansBaşlıcaz akşam akşam saat kaç oluyor bilmiyorum ama akşam işte
@tekalali6767 dün akşam bu saatlerde aldığı sabah aticam dediği atmadığı akşama aticam diyerek oyladığı akşamı bekliyoruz akşam anlayışı saat kaç tam bilmediğim için atarsa parayı başlıcaz rollingeSaaat mutluluğa 5 var Yakup)
Şansın bol olsun
Bol sans kardesBaşlıcaz akşam akşam saat kaç oluyor bilmiyorum ama akşam işte
Bol şansBaşlıcaz akşam akşam saat kaç oluyor bilmiyorum ama akşam işte
Akşam saat kaç oluyor ?Bol şans
adamın hastası vardı kanka hastanedeydi@tekalali6767 dün akşam bu saatlerde aldığı sabah aticam dediği atmadığı akşama aticam diyerek oyladığı akşamı bekliyoruz akşam anlayışı saat kaç tam bilmediğim için atarsa parayı başlıcaz rollinge
Akşam aksamdır aksamın bir saati olmazAkşam saat kaç oluyor ?
Bol şanslar akşam geçti dostumBaşlıcaz akşam akşam saat kaç oluyor bilmiyorum ama akşam işte
Hangi akşam dememiş hergun akşam oluyor o mesele@tekalali6767 dün akşam bu saatlerde aldığı sabah aticam dediği atmadığı akşama aticam diyerek oyladığı akşamı bekliyoruz akşam anlayışı saat kaç tam bilmediğim için atarsa parayı başlıcaz rollinge
Eve geçiyorum dedi 7 de aticam dedi akşam akşam saat kaç oluyor tam olarakadamın hastası vardı kanka hastanedeydi
Dün akşam sabah aticam dedi bu sabahçı geçti akşam aticam dedi akşam da geçiyor sanki akşam saat Kaçda başlıyor bitiyor 🙄Hangi akşam dememiş hergun akşam oluyor
La üzerimde nakit var bana yarın sabaha kadar 500 atar mısın yarın göndereyim.Hangi akşam dememiş hergun akşam oluyor o mesele
Sağlam bir arkadaşımız olmuştur bir aksilikDün akşam sabah aticam dedi bu sabahçı geçti akşam aticam dedi akşam da geçiyor sanki akşam saat Kaçda başlıyor bitiyor 🙄
Bende öyle düşünüyordum ama verilen zamanların tutulmadidigini görünce şüpheye dustukSağlam bir arkadaşımız olmuştur bir aksilik
Akşam olsun paramız gelsin olur şans bakicaz 🙄bol şana olsun