- 6,793
- 1,996
- 113
son 2 kaldı atmadılar abi ;(Atmadılar he
son 2 kaldı atmadılar abi ;(Atmadılar he
Son 24 saniye birbirlerine dokunmadılarAtmadılar he
Evet rahat gelmesi gerekirken gelmedi yapicak bisey yok sağlık olsunYakub şanssızlık mı getirdik bilmiyorum ama, inan şike kanka son saniye birbirlerine hiç dokunup foul almadan bitirmek başka birşey değil
eline sağlık abi sağlık olsun daha nice kazançların olur inşallahEvet rahat gelmesi gerekirken gelmedi yapicak bisey yok sağlık olsun
Gelmedi knkaEvet rahat gelmesi gerekirken gelmedi yapicak bisey yok sağlık olsun
Görevden dönüş 0 sigara heyecanlandık yine abi😅Neyseki uçak bizi seviyor kazandım uçaktan ufak biseyler gelin buraya ufak bisiler dagitalim
Bende geldim şfşffşfşfşşNeyseki uçak bizi seviyor kazandım uçaktan ufak biseyler gelin buraya ufak bisiler dagitalim
Helal bol kazançların olsunNeyseki uçak bizi seviyor kazandım uçaktan ufak biseyler gelin buraya ufak bisiler dagitalim
Kazancın daim olsun abi yüreğin güzelNeyseki uçak bizi seviyor kazandım uçaktan ufak biseyler gelin buraya ufak bisiler dagitalim
@yakup1997 abi eski pilottur iyi uçakta abi 😅Devam etme kanka geri alır , anlık veriyor
Öyle abi doğru söylüyorsungelsin de azı çoğu yok kanka
Aldi biraz ciktim cekim verdim kasinmaya gerek yokDevam etme kanka geri alır , anlık veriyor
Sıkıntılı stresli oyunlar kanka , sende yine mantık var biz çoğu zaman kaybediyoruz onu az öz de olsa varsa çek aynen öyleAldi biraz ciktim cekim verdim kasinmaya gerek yok