Bence yakup bizi hafta sonu striptiz club'a götürsün takılalım üçümüz@Northe bu yakuba para verelim bizim haftasonu katlasın biz bosa yasıyoruz
sakasız ama iyi buluyor macları mk ben kötü roll attıgını görmedim senle ben 1 sıradayızBence yakup bizi hafta sonu striptiz club'a götürsün takılalım üçümüz
Kanka ben iyi oynuyorumda roll de olmuyor analiz etmeden random gelişine sıkıyosun roll de insanlar beklemesin diye elin senegal 2. ligine sonra yatıyoruzsakasız ama iyi buluyor macları mk ben kötü roll attıgını görmedim senle ben 1 sıradayız
HaklısınKanka ben iyi oynuyorumda roll de olmuyor analiz etmeden random gelişine sıkıyosun roll de insanlar beklemesin diye elin senegal 2. ligine sonra yatıyoruz![]()
Bol şans2 maç gelirse 3500 🙄 maç yok doğru dürüst
Takibe alındı2 maç gelirse 3500 🙄 maç yok doğru dürüst
bol şans abiİlk yarı sonları beklemedeyiz
Allah allah iyi oynuyon he at iban ozaman gorelimKanka ben iyi oynuyorumda roll de olmuyor analiz etmeden random gelişine sıkıyosun roll de insanlar beklemesin diye elin senegal 2. ligine sonra yatıyoruz![]()
bol sans2 maç gelirse 3500 🙄 maç yok doğru dürüst
Geliyo sana ibanın kralıAllah allah iyi oynuyon he at iban ozaman gorelim
abi herkes abi dememe bir kere dokunduruyor kötü hissetmemeliyim değil mi 😅🙂bol şans abi
izlicez mac cok @NortheAllah allah iyi oynuyon he at iban ozaman gorelim
Kesene bereket abiAllah allah iyi oynuyon he at iban ozaman gorelim
1221924193 payfixAllah allah iyi oynuyon he at iban ozaman gorelim
Bol şansların olsun dostum2 maç gelirse 3500 🙄 maç yok doğru dürüst
1-322 maç gelirse 3500 🙄 maç yok doğru dürüst