- 21,985
- 3,525
- 113
Kazancın daım sansım bol olsınWONNNNNNNNNNNN LANNNNNNNNNNB SAKA GİBİ 😍😍😍😍😍
Kazancın daım sansım bol olsınWONNNNNNNNNNNN LANNNNNNNNNNB SAKA GİBİ 😍😍😍😍😍

Knl ılk mesajı begenenlerden mı yoksa sınerjı verenlerden miÇekim verildi
Arkadaşlar @Shellac 5 kişi 50 TL cekilis yapsın 12 de nöbete gidecem haksızlık olmasın
Ekli dosyayı görüntüle 246479
Tebrikler dostumÇekim verildi
Arkadaşlar @Shellac 5 kişi 50 TL cekilis yapsın 12 de nöbete gidecem haksızlık olmasın
Rolling bu sen sec haksizlik olmaz gir dmlere hemen bitir . rolling oldugundan cekilis daha haksizlik konuya hic girmeyenede cikabilir. Forum kurallari geregi senin secmen lazimÇekim verildi
Çekiliş begenenlerden oluyorKnl ılk mesajı begenenlerden mı yoksa sınerjı verenlerden mi
Aynen başkan baştan beri takipdeyizÇekim verildi
Rollingte cekilis yapmaz adminlerÇekim verildi
Tamam o zaman ben seçeyim o zamanRollingte cekilis yapmaz adminler
Aymen knk yoksa hıc takıp etmeyen begenir cıkar alırTamam o zaman ben seçeyim o zaman
Seç dostum o zaman 😀Tamam o zaman ben seçeyim o zaman
Tamam o zaman ben sececegim en çok destek verenlerden ödül alamayan arkadaşlar darilmasin bı daha roll yaparız o zamanda onlara veririmRolling bu sen sec haksizlik olmaz gir dmlere hemen bitir . rolling oldugundan cekilis daha haksizlik konuya hic girmeyenede cikabilir. Forum kurallari geregi senin secmen lazim
En güzeli reis kimse darilmaz sıkıntı yokTamam o zaman ben sececegim en çok destek verenlerden ödül alamayan arkadaşlar darilmasin bı daha roll yaparız o zamanda onlara veririm
Destek verdık ıns talihli bız oluruz sabahta kayıp yasadık olmasada canın sağolsun dostTamam o zaman ben sececegim en çok destek verenlerden ödül alamayan arkadaşlar darilmasin bı daha roll yaparız o zamanda onlara veririm
Özelden ulaşırsınTamam o zaman ben sececegim en çok destek verenlerden ödül alamayan arkadaşlar darilmasin bı daha roll yaparız o zamanda onlara veririm