Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yanlış Eft İşlemi

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
322
63
Siteye yazdim ben dekont iletin dediler sahte dekont yapmayi dusunuyorum sonucta islem dogru para gitmis
Hocam ne yaşıyorsun sen ? İsim benzerliği olmayan hesaba para falan gitmez gönderenin hesabından para çıkar 24 saat içinde para iade olur devir teknoloji çağı site saf değil sen de saf olma

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,054
2,326
113
Hocam ne yaşıyorsun sen ? İsim benzerliği olmayan hesaba para falan gitmez gönderenin hesabından para çıkar 24 saat içinde para iade olur devir teknoloji çağı site saf değil sen de saf olma
Dostum ayni bankaymış alici ve gonderixi isim sormuyo ya şansa ayni banka cikti ya

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
906
940
93
havale yaparken bankalar aynıysa isim girmiyorsun otomatik dolduruyor s

bogacbey

🤠
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,328
7,750
113
isim soyisim tutmaz sa 1 harf bile eksikse iade olur 2 dk ıcınde

Luck32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
151
73
28
En son hiçbişey olmazsa Gönderdiğin adamın hesabına üyelik aç yatırım talebi oluştur sitede. Sonra 2 orana bas adama çekim ver çok gönderdim de 5ini gerisi iste 🤣🤣
Tc kimlik numarasi vahiyleni gelicek

dpvdsh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,054
2,326
113
Gönderimde İsim sormasa bile bile transferi onaylarken alıcı ismi çıkıyor ablan adını bilmiyor mu senin saçma bir durum
Kanka yapikrediden yapikrediye atarken bise sormuyo isim vs. Cok da dikkat etmeden atmis iste yapcak bise yok siteden almaya çalışcam

yldrm28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,869
3,223
113
Bak bak sen çok biliyormuş gibi konuşuyor ayni bankaysa isim sormuyor ibanı yazıp gönderiyorsun devir teknoloji çağı saf olma

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,324
4,438
113
Kanka yapikrediden yapikrediye atarken bise sormuyo isim vs. Cok da dikkat etmeden atmis iste yapcak bise yok siteden almaya çalışcam
Aynı banka oldumu İsim yazılmaz oto çıkar dikkat etmemiş umarım kurtarirsin

Azadi6321

Şampiyon Amedspor✌️✌️✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,243
5,093
113
5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
İade olur IBAN ve isim soy isim tutması lazım 1 harf bile yanlış girerse para aniden geri gelir gönderenin hesabina