- 19,376
- 7,365
- 113
Ablana hesap ac yoksa para yalan olur haberin olsunSiteye yazdim ben dekont iletin dediler sahte dekont yapmayi dusunuyorum sonucta islem dogru para gitmis
Ablana hesap ac yoksa para yalan olur haberin olsunSiteye yazdim ben dekont iletin dediler sahte dekont yapmayi dusunuyorum sonucta islem dogru para gitmis
isim senin isim iban senin iban değilse o transfer gerçekleşmez dost5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi
Kral ayni bankaymis gonderici ve alici isim sormadan gitmis malesefisim senin isim iban senin iban değilse o transfer gerçekleşmez dost
Hocam ne yaşıyorsun sen ? İsim benzerliği olmayan hesaba para falan gitmez gönderenin hesabından para çıkar 24 saat içinde para iade olur devir teknoloji çağı site saf değil sen de saf olmaSiteye yazdim ben dekont iletin dediler sahte dekont yapmayi dusunuyorum sonucta islem dogru para gitmis
Dostum ayni bankaymış alici ve gonderixi isim sormuyo ya şansa ayni banka cikti yaHocam ne yaşıyorsun sen ? İsim benzerliği olmayan hesaba para falan gitmez gönderenin hesabından para çıkar 24 saat içinde para iade olur devir teknoloji çağı site saf değil sen de saf olma
havale yaparken bankalar aynıysa isim girmiyorsun otomatik dolduruyor sHocam ne yaşıyorsun sen ? İsim benzerliği olmayan hesaba para falan gitmez gönderenin hesabından para çıkar 24 saat içinde para iade olur devir teknoloji çağı site saf değil sen de saf olma
Gönderimde İsim sormasa bile bile transferi onaylarken alıcı ismi çıkıyor ablan adını bilmiyor mu senin saçma bir durumKral ayni bankaymis gonderici ve alici isim sormadan gitmis malesef
Tc kimlik numarasi vahiyleni gelicekEn son hiçbişey olmazsa Gönderdiğin adamın hesabına üyelik aç yatırım talebi oluştur sitede. Sonra 2 orana bas adama çekim ver çok gönderdim de 5ini gerisi iste 🤣🤣
Kanka yapikrediden yapikrediye atarken bise sormuyo isim vs. Cok da dikkat etmeden atmis iste yapcak bise yok siteden almaya çalışcamGönderimde İsim sormasa bile bile transferi onaylarken alıcı ismi çıkıyor ablan adını bilmiyor mu senin saçma bir durum
Bak bak sen çok biliyormuş gibi konuşuyor ayni bankaysa isim sormuyor ibanı yazıp gönderiyorsun devir teknoloji çağı saf olmaHocam ne yaşıyorsun sen ? İsim benzerliği olmayan hesaba para falan gitmez gönderenin hesabından para çıkar 24 saat içinde para iade olur devir teknoloji çağı site saf değil sen de saf olma
Aynı banka oldumu İsim yazılmaz oto çıkar dikkat etmemiş umarım kurtarirsinKanka yapikrediden yapikrediye atarken bise sormuyo isim vs. Cok da dikkat etmeden atmis iste yapcak bise yok siteden almaya çalışcam
İade olur IBAN ve isim soy isim tutması lazım 1 harf bile yanlış girerse para aniden geri gelir gönderenin hesabina5bin tl birinin bana atacagi vardi yanlislikla sitenin ibani atmisim ama isim benim ismim diger isimle bi benzerlikte yok paraya nolur bilen var mi