- 6,456
- 1,754
- 113
Bankayı arayıp iptal ettir bekleme hiç müşteri hizmetlerini ara
Para bol olunca zengin adam bali baska2 adet fatura vardı 1 tanesini ödedim diğerini öderken hiç bakmadım dalgınşığıma geldi 1 tane rakamı değişik sadece numaranın
Yok normal hesaptanKredi kartından mı ödedin
Numara kullanılmıyorsa faturası da yoktur bro ara müşteri hizmetlerini anlat böyle böyle diye muhtemelen iptal edilirmerhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
Yalan söylesem sen mi geri iade yapacan amk boş yapma sadece fikir almak istedimYalan söylüyor bence
Ne dediler pekiAradım zaten başından böyle bir şey geçen var mı diye yazdım buraya
Evraklı talep oluşturdum dekontlaNe dediler peki
Amq burda mı fikir alıyorsun tirek 😂 gitti o para devamkee 😂😂😂Yalan söylesem sen mi geri iade yapacan amk boş yapma sadece fikir almak istedim
Tamam o zaman iptal edecekler ve ödemeyi geri alacaksın yaniEvraklı talep oluşturdum dekontla
En güzel karıyı ve 1 milyar doları verip kurtulsaydık keşke o kara adamdan 🤣🤣Uganda cumhurbaşkanına bile bu kadar yüksek fatura gelmiyor
İnşallah iade edeler olmazsada sağlık olsun yapacak bişey yok artıkTelefon şirketini ara , iade oluştururlar
Bende Bi kere başkasının elektrik faturasını ödemiştim, iade yaptı elektrik kurumu
10 gün sonra iade yapmışlardı
Bende para çok amk giderse gitsin sen aç karnını doyurAmq burda mı fikir alıyorsun tirek 😂 gitti o para devamkee 😂😂😂
ımkansız bu olay numara kullanılmasa fatura olmazmerhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
Ederler ya neye sağlık olsun. İnsanlar o paraya 20 gün çalışıyor peşini bırakmaİnşallah iade edeler olmazsada sağlık olsun yapacak bişey yok artık
Bende aynısını yazdım yukarıda. Değişik birşeyımkansız bu olay numara kullanılmasa fatura olmaz
Büyük ihtimalle numara önceden kapanmıştır ve ödenmemiş faturası vardır diye düşünüyorumımkansız bu olay numara kullanılmasa fatura olmaz
aynen hadı numara dogru nasıl 17500 tl fatura olucakBende aynısını yazdım yukarıda. Değişik birşey