- 19,087
- 20,574
- 113
Sağol canım teşekkür ederim o senin bitifulluğunTaylan abim benim be careful with be abi
Sağol canım teşekkür ederim o senin bitifulluğunTaylan abim benim be careful with be abi
Bekliyom zengin olalımo zaman 2 kişi roll açtıralım![]()
İyi de hadi bir tane numara değişikti diyelim. Ulan bu 17500 lira da neyin nesi diye hiç mi tekrar tekrar bakmadın öderken?Şaka gibisiniz .Gün bitmeden bağlan hemen müşteri hizmetlerine kayıt açarlar iptal edersin. Ama paran hemen iade olmaz. Bi kaç iş günü içinde geri ödenecektir.2 adet fatura vardı 1 tanesini ödedim diğerini öderken hiç bakmadım dalgınşığıma geldi 1 tane rakamı değişik sadece numaranın
Kullanılmayan numaranın nasıl fatura borcu oluyor onu anlamadım 17500 bi de atıyon gibi geldi banamerhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
Eger ki odedigin fatura numarasi kullanimda degilse geri iadesini alabilirsin dmerhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
merhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
bu kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. belki gerçek sahibi ödedi arkadaşı aracılığıyla, sonra pisman oldu geri istiyor falan. operator de kimbilir ne zamnadır bu parayı almaya calısıyor, alamıyordu.İyi de hadi bir tane numara değişikti diyelim. Ulan bu 17500 lira da neyin nesi diye hiç mi tekrar tekrar bakmadın öderken?Şaka gibisiniz .Gün bitmeden bağlan hemen müşteri hizmetlerine kayıt açarlar iptal edersin. Ama paran hemen iade olmaz. Bi kaç iş günü içinde geri ödenecektir.
Tamam sen zannetmemeye devam et.bu kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. belki gerçek sahibi ödedi arkadaşı aracılığıyla, sonra pisman oldu geri istiyor falan. operator de kimbilir ne zamnadır bu parayı almaya calısıyor, alamıyordu.
hazır almışken kolayca vereceğini hiç zannetmıyorum.
kanıt ister. kanıtta cogu zaman mahkeme yoluyla sunulur.
Benim numara sonu 1095 ödediğim numara 1895 diğer numaralar aynı yanlış yazmışım yani alakası uokbu kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. belki gerçek sahibi ödedi arkadaşı aracılığıyla, sonra pisman oldu geri istiyor falan. operator de kimbilir ne zamnadır bu parayı almaya calısıyor, alamıyordu.
On numara kurgu yapıyon get bence film çek senbu kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. belki gerçek sahibi ödedi arkadaşı aracılığıyla, sonra pisman oldu geri istiyor falan. operator de kimbilir ne zamnadır bu parayı almaya calısıyor, alamıyordu.
Hapse mi girmiş buTaylan abi sen içerde değil miydin
Dekontla evrak talep etti@Tatar7373 aradınmı musterı hızmetlerını
Bence böyle knk jdkdkslKullanılmayan numaraysa faturada cıkmaz, odediğin kendi faturanı iptal mi edip parayı gerimi almak istiyorsun ?
Tüm şebekenin borcunu odetmislerYuh aw ne faturası bu 😄
Keşke benimkini ödeseydi en azından bir işe yarardıTüm şebekenin borcunu odetmisler
PauahahahahhaAyrıca 17500 fatura ne trumpla mı görüştün