Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yanlış Fatura Ödedim 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

denizcongar1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,694
635
113
17500 yanlislikla faturamı ödenir banka millet avel diye 70 kere kontrol ekranı veriyor bu elemanin derdi bence birine borcu vardi faturasıni odemis aklinca geri almaya çalışıyor. Ne kadar kolpa var burada aq birde akilli saniyor kendini

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,170
4,072
113
17500 yanlislikla faturamı ödenir banka millet avel diye 70 kere kontrol ekranı veriyor bu elemanin derdi bence birine borcu vardi faturasıni odemis aklinca geri almaya çalışıyor. Ne kadar kolpa var burada aq birde akilli saniyor kendini
Küfür ediyor bide aptal küfür ederdim de neyse

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
İlk ödeme de kayıtlı faturaya ekleseydin böyle bı sorun olmazdi

Jeaxens

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
763
264
83
Ben geçenlerde faturamı ödeyecektim ziraat mobil bankacılıktan bir numara yanlış girdim adamın 2 tane gecikmiş 1 tane yeni gelen faturası var fatura tutarları da 300 tl bandında ya adam vefat etti ya da başına bişi geldi nedense onları ödemek geldi içimden ödedim geçtim adam arkamdan kerizin biti faturamı ödemiş mi dedi yoksa dua mı etti orasını bilmem gidip mesaj da atmam kardeş senin faturaları ödedim diye böyle bi olay oldu geçen hafta :D

orhan86

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,332
647
113
merhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
Banka müşteri hizmetleri ara durumu bildir para iadesi talebi oluştur mobil bankacılıkta işlemlerden iade et var kısacası kanka bankadan geri dönüş almazsan turkseli ara durumu bildir onlarda iade etmezse şikayet vara yaz hemen ilgilenirler faturasini odedigin numara kullanilmiyorsa rahatlıkla iade alırsın dertme parayı kurtar gel sana kupon yapiyim o parayla

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,100
1,766
113
merhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
Yazdığının hiç bir mantıklı açıklaması yok fatura öderken telefon numarasını yazdıgında ödenecek tutar çıkar,tesadüfe bak yanlış numaranında telefpn faturası 17 bin çıkmış,bizi trolleyeceksen daha iyi bir sey yazıp trolleseydin bu çok basit olmuş,

uzman3333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,792
8,567
113
İnşallah benim faturamdır benim ki de o kadardı kapanmıştı🤣

ahmetdrc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
718
213
43
kral senin normal faturan kac.lira.nasil farketmezsin gecmis olsun ne diyelim

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,053
6,127
113
Kardeş sağol bende diyom niye bu Turkcell niye teşekürler mesajı attı eyw

MrRobot

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,066
1,259
113
sağol knk ödediğin için

Samet54

54
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,234
683
113
bende diyorum benim hat nasıl açıldı sağol kardeş faturamı ödediğin için

yasssuoooo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
699
113
olm herkes nie ahkam kesiyor adam bişi öğrenmek istemiş kumara dünyaları yığarsınız dikkat etmemiş işte bilmiyorsanız susun

Method

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,030
2,774
113
Ara 532 i iade al kral forumda konu acmana gerek yoktu 🤣

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,870
113
buraya başvurucaksın onlar turkcele yazacaklar filan ve turkcel yapılan hatayı kabul ederse geri verir uzun süreç bunlar

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,215
1,917
113
Alamasın turkcelli ara sor noyu karşı taraf verirse iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...