- 21,434
- 7,625
- 113
Sen şimdi bir maç şöyle gelsin 5 kişiye 150 yapalım 250 de sana verelimBen saglik olsun yazdim dost puhahahhaha
Sen şimdi bir maç şöyle gelsin 5 kişiye 150 yapalım 250 de sana verelimBen saglik olsun yazdim dost puhahahhaha
Sen devam et dost hic bozmayalimSıra @butragueno da son kupon hadi dost
Suvatim vuracak şimdi 😂Sen şimdi bir maç şöyle gelsin 5 kişiye 150 yapalım 250 de sana verelim
dost bi fikrim var son adım kazanç olursa hepsini butroya ver rolling yapsın olmaz mıSen şimdi bir maç şöyle gelsin 5 kişiye 150 yapalım 250 de sana verelim
Bence güzel fikirdost bi fikrim var son adım kazanç olursa hepsini butroya ver rolling yapsın olmaz mı
Dayı bizde yapalım şans kimden yana ise dimedost bi fikrim var son adım kazanç olursa hepsini butroya ver rolling yapsın olmaz mı
Kardo bi 4.90 daha bakmayalım 1.85 Euroleague'den söyleseydin 😂😂Sen devam et dost hic bozmayalimbu ara şans hiç yok
Herkes tmm derse verelim ama yatarsa kacirmam o stresle kaybederizSen şimdi bir maç şöyle gelsin 5 kişiye 150 yapalım 250 de sana verelim
Dost ben sana ver diyriim rolcu benimHerkes tmm derse verelim ama yatarsa kacirmam o stresle kaybederiz
Strese girme kasa yarışı atacam kaybederse ben devam edivemHerkes tmm derse verelim ama yatarsa kacirmam o stresle kaybederiz
O zman pana üst bas dost taraf pana kadinlar 65Dost ben sana ver diyriim rolcu benim
dost 150 tl ile napacan boşver adam 1k rolling yapsın kazanırsa burdakilere dağıtır yineDayı bizde yapalım şans kimden yana ise dime
La vur gitsin kanka hadiHerkes tmm derse verelim ama yatarsa kacirmam o stresle kaybederiz
Hadi suvatım yapabilirsinHerkes tmm derse verelim ama yatarsa kacirmam o stresle kaybederiz
Dost çekilişte bana çıkmıyor şans yok o yüzdendost 150 tl ile napacan boşver adam 1k rolling yapsın kazanırsa burdakilere dağıtır yine
5 kişiyken 20 kişiye dağıtım olur . Başımıza gelen şeyler. Millet akbaba gibi üşüşecek şimdi 😃dost 150 tl ile napacan boşver adam 1k rolling yapsın kazanırsa burdakilere dağıtır yine
Bol sansEkli dosyayı görüntüle 638675oranda düşük kaldı kısmet artik
bol şans kankaEkli dosyayı görüntüle 638675oranda düşük kaldı kısmet artik
Bol bol şansEkli dosyayı görüntüle 638675oranda düşük kaldı kısmet artik