- 90,562
- 100,110
- 113
Alırlar içeri bizide paşa paşa yatarız dost paşa paşaYapabilirim adi dur la yapar falan
Alırlar içeri bizide paşa paşa yatarız dost paşa paşaYapabilirim adi dur la yapar falan
Makina var enişte ama Allah korusun Allah düşmanımin o durimua düşürmesinÇare belli dost tekrar 20k yapınca maça değil tetiğe bascan 20ye bulursun bi makina
Şka yapiyor la ciddiye alirsinizz simdiMakina var enişte ama Allah korusun Allah düşmanımin o durimua düşürmesin
Neden dost son çare silahı okutup basmak daha mantıklı sanki urgan sıkıntı olur ama ona büzük yemezMakina var enişte ama Allah korusun Allah düşmanımin o durimua düşürmesin
Adamla ahirette denk gelmeyelim bir dahaŞka yapiyor la ciddiye alirsinizz simdi![]()
Harbi la bak böyle şeyler genelde akla gelmez gelirse secenek olur bir düşünür insan cok zordaysa sonunda katil olacan enisteAdamla ahirette denk gelmeyelim bir daha
Enişte sen öyle deyince ben sıktım kafaya diye
Sakasida sıkıntı dost cemilcumlemizi bu duruma düşürmesin allahimŞka yapiyor la ciddiye alirsinizz simdi![]()
Eninste kayipta gitti varmı benim makinayı okutacak biriNeden dost son çare silahı okutup basmak daha mantıklı sanki urgan sıkıntı olur ama ona büzük yemez
Aman dost Diyarbakır kapalı da yataklar duruyo daha tekrar girmeyelimHarbi la bak böyle şeyler genelde akla gelmez gelirse secenek olur bir düşünür insan cok zordaysa sonunda katil olacan eniste
Sende bilezikçi lavuk gibi yapEninste kayipta gitti varmı benim makinayı okutacak biri![]()