- 17,441
- 14,964
- 113
2/3 tebrikler dost
Hoşgeldin abiBol sans
Mac iziyordum kazamdik miNerdesin rol yapıyoruz yoksun çağırmasak gelmeyecen
Sen a koymuyırsunBende niye çıkmadı dost
Teşekkür ederim dost şansın bol geçen güzel olsunHoşgeldin abi
CaIypso13 diye çar aciyoduk L yi buyuk i yapip nerdeyseNerdesin rol yapıyoruz yoksun çağırmasak gelmeyecen
Kazandın mı sen bitti mi yahu 500 basmadın mı sen kaç çektin de 7 kişiye atıyorsun 😃
Ortaya koy herkes ihtiyacı kadar alsın albusa dikkat et hepsini alır kacar8 k kazandık dostlar nekadar dagitlaim @Enişte sen soyle
Nezammdir dagitmiyorum dost bı dagitlaim yeniden baslarizKazandın mı sen bitti mi yahu 500 basmadın mı sen kaç çektin de 7 kişiye atıyorsun 😃
Tamam yaz dm den konuşalım konu içinde yasakNezammdir dagitmiyorum dost bı dagitlaim yeniden baslariz
7 k enisteye ver kalani 6 ya bolelim dost sende basinin caresine bak8 k kazandık dostlar nekadar dagitlaim @Enişte sen soyle
Yok kral sen bi 5 maclik kupon yap 100 k veren alt ust iy kg korner falan , kupon tutarsa dagitirsinOrtaya koy herkes ihtiyacı kadar alsın albusa dikkat et hepsini alır kacar
Roll takip edene fazla ver dost belki roll yapar 🥳😁😁Nezammdir dagitmiyorum dost bı dagitlaim yeniden baslariz
Düşmansan söyle banlatalım kafan rahat etsin senınde benımde kralYok kral sen bi 5 maclik kupon yap 100 k veren alt ust iy kg korner falan , kupon tutarsa dagitirsin
Kahpe dostun olacagina benim gibi delikanli dusmanin olsun kralDüşmansan söyle banlatalım kafan rahat etsin senınde benımde kral