- 20,835
- 7,357
- 113
Basarirsak birkaç arkadaşa ulasiriz
Bol şans yaparsın senBasarirsak birkaç arkadaşa ulasiriz
Yapamıyoruz Muro laBol şans yaparsın sen
Muro dayıyla başladıysak o kupon gelir 😂Bol şans yaparsın sen
Inşallah yaparsın Allah kalbine göre versinYapamıyoruz Muro la
Amin amin cümlemizin muro dayıInşallah yaparsın Allah kalbine göre versin
Bol sansBasarirsak birkaç arkadaşa ulasiriz
Işin aksi tarafı da motivasyonum düşük hiç takip edesim yok yemin ediyom bıktım ya burada karaktersiz insanları gördükçe midem bulanmaya başladı ya kendilerini bu kadar mı küçülttur insanMuro dayıyla başladıysak o kupon gelir 😂
Bir kaç arkadaş ben bol şanslar 😀
Benim işim Şu an setrabet bir de betkolikle şunları halletmem lazım Dün de halledemedim bayılmışımAmin amin cümlemizin muro dayı
Muro dayı ne yapacaksın ki elden bir şey gelmez görmezden gelmeye gayret etmek lazım hangi birisiyle uğraşacaksın yoksa daha 1 saat önce dangalağın birisi telefoncuyum diye alay ediyor o kadar basıyor beyni bu modellere bir şey yapamayız maalesefIşin aksi tarafı da motivasyonum düşük hiç takip edesim yok yemin ediyom bıktım ya burada karaktersiz insanları gördükçe midem bulanmaya başladı ya kendilerini bu kadar mı küçülttur insan
Zor degil 5 yemeden 5 aticakYedikçe yiyor ibneler
Bol şans muro dayı işin gücün rast gitsin halledersin sen içinden geçersinBenim işim Şu an setrabet bir de betkolikle şunları halletmem lazım Dün de halledemedim bayılmışım
Adamsın Senin de işin gücün rast gitsin Eyvallah senin gibi işte böyle insanlar olsa bu forumda bu Forum ne güzel olur biliyor musun günlük gülistanlık anasını satayım önüne gelen hesap açıyor çoluk çocuk istemiyorum yan cebime koy yok benim milyonum var hava atmalar yok bilmem neler la bırakın Oğlim bu işleri🤣Bol şans muro dayı işin gücün rast gitsin halledersin sen içinden geçersin