- 21,233
- 7,485
- 113
Kasamiz 260 lira son paramız biraz borç ödedik biraz dagittik kafamız üç besgunde olsa rahatladı şimdi birşeyler yaparsak yine dostlarımızla paylasiriz
Boll şans kralKasamiz 260 lira son paramız biraz borç ödedik biraz dagittik kafamız üç besgunde olsa rahatladı şimdi birşeyler yaparsak yine dostlarımızla paylasiriz
La nerdesin sen vallaha unuttumBize gelmedi bişey @egehandro
Bol şanslarKasamiz 260 lira son paramız biraz borç ödedik biraz dagittik kafamız üç besgunde olsa rahatladı şimdi birşeyler yaparsak yine dostlarımızla paylasiriz
Canın sağolsun kralMalasef hemen gitti dostlar 3-0 aldıktan sora seri yedi şans gitti
Ben görene kadar yatmış 8 adım roll mü olur olm, deniz üstünde yürümek daha kolayBize gelmedi bişey @egehandro
Normalde 10 adımdan aşağı yapmam ama senin buralarda oldunu gördüm dedim smdi gekir kızar 8 e düştük dostBen görene kadar yatmış 8 adım roll mü olur olm, deniz üstünde yürümek daha kolay
Ne çabuk yattı daha yeni paylaştinMalasef hemen gitti dostlar 3-0 aldıktan sora seri yedi şans gitti
Fark etmez dost sen bizi görüyo muydun ya @Fterim1905 ben hiç dm’de bi hareketlilik görmedimNormalde 10 adımdan aşağı yapmam ama senin buralarda oldunu gördüm dedim smdi gekir kızar 8 e düştük dost
Garibanlik dost gözümüz hep yükseklerde olmayincada olmuyirErken bitmis 8 adim
Dedim heralde bizim dm kutusu arızalandı ama arızası da yok egecimFark etmez dost sen bizi görüyo muydun ya @Fterim1905 ben hiç dm’de bi hareketlilik görmedim
Sağlık olsun dost yapacak birsey yokGaribanlik dost gözümüz hep yükseklerde olmayincada olmuyir
Hocam uyku tutmuyormuDedim heralde bizim dm kutusu arızalandı ama arızası da yok egecim
Günü gelir durteruz dost yüzümüze vurma tamamDedim heralde bizim dm kutusu arızalandı ama arızası da yok egecim