- 19,310
- 10,599
- 113
Geçmiş olsun
Valla bilmiyorum sabah olmuş galiba gangplankınKimin rolüydü Dost bu ne zaman oldu
olay ne tam olarak?@Beşiktaş
Eğer söylediğin gibi çok karekterli isen gelirsin buraya kaçmak adam işi değil yerini biliyorum yaşadığın adrese kadar elimde var beni hafife almaman gerektiğini en iyi bilenlerden biri sensin az kalbının insanı isen gelirsin o parayı iade edersin
10k dağıtım parasını alıp ortadan toz olmuşolay ne tam olarak?
Vay be yazık olmuşValla bilmiyorum sabah olmuş galiba gangplankın
kim atmis parayı10k dağıtım parasını alıp ortadan toz olmuş
4 ay girmez foruma artık oUlaşamadım ben dost @gangplank da iletişim istemedi benden
Gangplank adam ne bilsin 10k alıp kaçacağınıkim atmis parayı
At izi it izine karışmış dost. Geçmiş olsun..4 ay girmez foruma artık o
federal yapmaz öyle şeyler pek inandırıcı gelmedi konunun link atsanaGangplank adam ne bilsin 10k alıp kaçacağını
şaşırmadim hiç neyine güvenipte onu dağıtıcı seçmişler kimse mi itiraz etmemiş. 10k da para olsa yeri geliyor 100k 5 dk da kaybediyoruz değer mi hiç yazık vallaValla bilmiyorum sabah olmuş galiba gangplankın
Ah be dostum ah Ferhat’ı bana sorsanıza ben size anlatırım çok geçmiş olsun4 ay girmez foruma artık o
Emin misin?federal yapmaz öyle şeyler pek inandırıcı gelmedi konunun link atsana
Ben dün olsam o adiye attırmazdım. Kaçıncı vukuatı. Ara yerde olan bekleyen adamlara olmuş4 ay girmez foruma artık o
Ya kral sen yapma bari. İlk vukuatı değil bu.federal yapmaz öyle şeyler pek inandırıcı gelmedi konunun link atsana
Merhaba canım kardeşimAynen doğru dost zaten bizim derdimiz bize yeter ne halleri varsa görsünler bizi alakadar etmez
ben finansal bi problem yaşamadım federal ile hiç ilk defa duydum üstadYa kral sen yapma bari. İlk vukuatı değil bu.
Ayıp etmiş 4 ay değil başka hesap açar gelir hatta şuan aramızda olabilir4 ay girmez foruma artık o
Bir çok vukuatı var dost. Yine gelir hiçbir şey olmamış gibi muhabbete devam eder. Dikkat et sende 👍🏻ben finansal bi problem yaşamadım federal ile hiç ilk defa duydum üstad
Bı daha hiç girmez. Girerde yazmaz bonuslara bakar. Başkana söyleyin banlasin4 ay girmez foruma artık o