- 56,909
- 18,976
- 113
50
Bugun yırttım kendimi 5li 4lu kombin verdim 3 kişiye oynayın dedim hiçbiri oynamadi Almanya ligi hepsi kg olur ust olur dedim kendim oynamak için baya analiz etmistim de para bulamadım 5 macta hem kg oldu hem ustOho Erhan Sen beni de geçtin
Vallahi ekran görüntüsü alsa da atsam 4 maç yapıyorum bolbet 500 ferebet attı 17 oran Bildik 4 bin lira sabitledi çekim verdim sildi ilk yatırımı özel dedi iki kere çekmiştim oradan orası bana uğurlu geliyor 4 maç ne zaman yapsam geliyorBugun yırttım kendimi 5li 4lu kombin verdim 3 kişiye oynayın dedim hiçbiri oynamadi Almanya ligi hepsi kg olur ust olur dedim kendim oynamak için baya analiz etmistim de para bulamadım 5 macta hem kg oldu hem ust
Roll oluyorŞuan ne oluyor burda onu anlamaya çalışıyorum 🤪
Kasa yuksetlmeye çalışıyoruz yalnız @Erhan2121 dost kactane alayim kupon atabilirmsiin dost musaitsen1500 var 2 tane dedin gibi 300 sallayayimŞuan ne oluyor burda onu anlamaya çalışıyorum 🤪
Kendi bildiginden saşmaKasa yuksetlmeye çalışıyoruz yalnız @Erhan2121 dost kactane alayim kupon atabilirmsiin dost musaitsen1500 var 2 tane dedin gibi 300 sallayayim
Canli başlayan 6 macta kg olur bahsi al dostKasa yuksetlmeye çalışıyoruz yalnız @Erhan2121 dost kactane alayim kupon atabilirmsiin dost musaitsen1500 var 2 tane dedin gibi 300 sallayayim
Yaw sen ne koşuyorsun la bizim kazandığımız paranın ceyredigini kazandin mi sen adama 200 salla dedim belki gelir diyeKendi bildiginden saşma
La genel konustum muhattap olmagit esrefin rolunde nba ver hadiYaw sen ne koşuyorsun la bizim kazandığımız paranın ceyredigini kazandin mi sen adama 200 salla dedim belki gelir diye