bu kadın kim
yapay zekaya bizzat çizdirdim hocam grok bu konuların ustası ve dolandırıcılarında bir numaralı arkadası bu konudaHatunda hatunmuş haaa
Bunların hepsi yokluktan sanırım.ya şuraya şu konuyu açmaya utanıyorum ama bazı arkadaşlar sitedeki ve whatsapp taki kadın resimlerini gerçek sanıyorlar
resimde hatun var diye kanmayın arkadaşlar
alın size bizzat grok tarafından çizdirdiğim hatun resimleri
Ekli dosyayı görüntüle 965188Ekli dosyayı görüntüle 965189Ekli dosyayı görüntüle 965190Ekli dosyayı görüntüle 965191
yok sizin gibiler whatstan yazan kadın resimli dolandırıcalara inanmasın diyeBunların hepsi yokluktan sanırım.
Ayıp olm ben neden inanayım 50-60 yaşında sandın sen bizi yaşlı kurt sandın herhalde @TestoHaylan06 gibiyok sizin gibiler whatstan yazan kadın resimli dolandırıcalara inanmasın diye![]()
yarın dolandırıldıgında dalga geçerim ama dikkat et işte her siteye yatırım yapma deneme alma onu demeye calısıyorumAyıp olm ben neden inanayım 50-60 yaşında sandın sen bizi yaşlı kurt sandın herhalde @TestoHaylan06 gibi
Almıyorum ki zaten.yarın dolandırıldıgında dalga geçerim ama dikkat et işte her siteye yatırım yapma deneme alma onu demeye calısıyorum
Sende ciddi bir problem var bu tür fotoğrafları sevdiğin belli ama psikolojik olarak bu durum bence problem. Umarım etrafına zarar verecek noktaya gelmezsinya şuraya şu konuyu açmaya utanıyorum ama bazı arkadaşlar sitedeki ve whatsapp taki kadın resimlerini gerçek sanıyorlar
resimde hatun var diye kanmayın arkadaşlar
alın size bizzat grok tarafından çizdirdiğim hatun resimleri
Ekli dosyayı görüntüle 965188Ekli dosyayı görüntüle 965189Ekli dosyayı görüntüle 965190Ekli dosyayı görüntüle 965191
Çok doğru, hele bir kaç tane tescilli dilenci var buralarda.Foruma da yaş sınırı gelmedi 35 üstü üye almasınlar.40 yaşında adam gelmis dilencilik yapıyor ,15 yaşındaki çocuklardan para istiyir
33 yasında geldim umarımSende ciddi bir problem var bu tür fotoğrafları sevdiğin belli ama psikolojik olarak bu durum bence problem. Umarım etrafına zarar verecek noktaya gelmezsin
kendini belli etmeyenden korkacaksın aga böyle adamlardan değilSende ciddi bir problem var bu tür fotoğrafları sevdiğin belli ama psikolojik olarak bu durum bence problem. Umarım etrafına zarar verecek noktaya gelmezsin
anlatmak istediğimde bu kadın gördünmü inanma dolandırılma birisi sende psikolojik sorun var demişGecenin 2 sinde çekim nerde kaldı wp dan ulaşın dediğimde ulaşan hakkı abinin profil fotoEkli dosyayı görüntüle 965192
Ekli dosyayı görüntüle 965192
Bunun yaş ile alakası yok. Psikolojik bir durum ve bence rahatsızsın33 yasında geldim umarım![]()
yahu konuyu nereye getirdin hocam
![]()
![]()
yahu 33 yasındayım evet zevklerim bellidir sıkıntılı kadın yapısını severimde çizimlerde bundan ziyade dolandırıcılık mevzusunu anlatmak istemiştimkendini belli etmeyenden korkacaksın aga böyle adamlardan değil
tamam rahatsızım senimi kırıcam sen dikkat et dolandırılma bana yeterBunun yaş ile alakası yok. Psikolojik bir durum ve bence rahatsızsın