- 55,699
- 16,126
- 113
haylan adimbaşka kime yardım edicezki![]()
![]()
haylan adimbaşka kime yardım edicezki![]()
![]()
Reis yanlış anlama ben kaynatıyorum o çocukla her gün muhabbetim var isteyecek olsam yazarım varsa yok demez muhabbetin devamını okumadan gereksiz yorumlar yapman can sıkıcıyardımsever bi arkadassında yanlış yerdesin hocam cidden bende düzelt yazını dalgaya vur bu yardım severlik en son senin üzülmenle biter burada
Yok lan ne vurgunu bizim vurgun neyimizeVurgun mu yaptın ne ettin 😄
Bilmediğim adama para göndermem.yardımsever bi arkadassında yanlış yerdesin hocam cidden bende düzelt yazını dalgaya vur bu yardım severlik en son senin üzülmenle biter burada
Allah hayrını kabul etsin o zaman 🤣Yok lan ne vurgunu bizim vurgun neyimize
Jojo holi paramı çarptı ne yapacazfotoğrafların sahte olduğu hiç belli olmuyor 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏
dogrudur ben bu forumda yardımseverliğin pek hayra gitmedini gördüğümden uyardım kusuruma bakmayın muhabeti bilmediğimden lamba cini gibi girmiş oldumReis yanlış anlama ben kaynatıyorum o çocukla her gün muhabbetim var isteyecek olsam yazarım varsa yok demez muhabbetin devamını okumadan gereksiz yorumlar yapman can sıkıcı
Senin prenses bu mu @wasilya şuraya şu konuyu açmaya utanıyorum ama bazı arkadaşlar sitedeki ve whatsapp taki kadın resimlerini gerçek sanıyorlar
resimde hatun var diye kanmayın arkadaşlar
alın size bizzat grok tarafından çizdirdiğim hatun resimleri
Ekli dosyayı görüntüle 965188Ekli dosyayı görüntüle 965189Ekli dosyayı görüntüle 965190Ekli dosyayı görüntüle 965191
Haylan abim candır kalbi güzel adamdır dostumdogrudur ben bu forumda yardımseverliğin pek hayra gitmedini gördüğümden uyardım kusuruma bakmayın muhabeti bilmediğimden lamba cini gibi girmiş oldum![]()
Eyvallah, naber görüşmeyeli?Allah hayrını kabul etsin o zaman 🤣
ya siz beni çok yanlış anladınız ben para gönderilmesine değilde bu forumda yardım severliğin gereksiz oldugunu anlatmak istemiştim tabikide bildiğin adama göndereceksin lafım yokBilmediğim adama para göndermem.
Sen beni belkide tanımadığın için yorum yapıyorsun ben elimde varken forumda paylaşmadığım kişi neredeyse çok azdır miktar önemli değil o an ne denk gelirse vermişimdir ben öylesine yazdım ha yeri gelir DM atarım bunu ben yapmadım yapmıyorum diyen insan azdır yada yoktur yada illaki olacaktır , ama nazımın geçtiği muhabbetimin olduğu insanlara yaparım o kişilerde not alınır para olduğu zaman karşılığı verilir forumun rajonu budur her ne kadar yasak olsada.dogrudur ben bu forumda yardımseverliğin pek hayra gitmedini gördüğümden uyardım kusuruma bakmayın muhabeti bilmediğimden lamba cini gibi girmiş oldum![]()
Ne olsun ocagimiz sönmüş perişan sen nasılsınEyvallah, naber görüşmeyeli?
Ayrıldık biz onunlaSenin prenses bu mu @wasil
Ben de zaten kötü bir şey demedim, güzelce söyledim dost, sorun değil.ya siz beni çok yanlış anladınız ben para gönderilmesine değilde bu forumda yardım severliğin gereksiz oldugunu anlatmak istemiştim tabikide bildiğin adama göndereceksin lafım yok
İdare eder, takılıyoruz öyle.Ne olsun ocagimiz sönmüş perişan sen nasılsın
Haylan abim candır kalbi güzel adamdır dostum
Bilmediğim adama para göndermem.
özür dilerim ya bi dövmediğiniz kaldı tamam anladım sustumReis yanlış anlama ben kaynatıyorum o çocukla her gün muhabbetim var isteyecek olsam yazarım varsa yok demez muhabbetin devamını okumadan gereksiz yorumlar yapman can sıkıcı
Gece 50k vurmuşsun doğru mu¿Ayrıldık biz onunla