Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yapay Zeka Destekli Kadın Çizimleri 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
yardımsever bi arkadassında yanlış yerdesin hocam cidden bende düzelt yazını dalgaya vur bu yardım severlik en son senin üzülmenle biter burada
Reis yanlış anlama ben kaynatıyorum o çocukla her gün muhabbetim var isteyecek olsam yazarım varsa yok demez muhabbetin devamını okumadan gereksiz yorumlar yapman can sıkıcı

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,895
3,764
113
fotoğrafların sahte olduğu hiç belli olmuyor 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏 👏

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Reis yanlış anlama ben kaynatıyorum o çocukla her gün muhabbetim var isteyecek olsam yazarım varsa yok demez muhabbetin devamını okumadan gereksiz yorumlar yapman can sıkıcı
dogrudur ben bu forumda yardımseverliğin pek hayra gitmedini gördüğümden uyardım kusuruma bakmayın muhabeti bilmediğimden lamba cini gibi girmiş oldum :D

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,572
6,210
113

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Bilmediğim adama para göndermem.
ya siz beni çok yanlış anladınız ben para gönderilmesine değilde bu forumda yardım severliğin gereksiz oldugunu anlatmak istemiştim tabikide bildiğin adama göndereceksin lafım yok

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,251
20,831
113
dogrudur ben bu forumda yardımseverliğin pek hayra gitmedini gördüğümden uyardım kusuruma bakmayın muhabeti bilmediğimden lamba cini gibi girmiş oldum :D
Sen beni belkide tanımadığın için yorum yapıyorsun ben elimde varken forumda paylaşmadığım kişi neredeyse çok azdır miktar önemli değil o an ne denk gelirse vermişimdir ben öylesine yazdım ha yeri gelir DM atarım bunu ben yapmadım yapmıyorum diyen insan azdır yada yoktur yada illaki olacaktır , ama nazımın geçtiği muhabbetimin olduğu insanlara yaparım o kişilerde not alınır para olduğu zaman karşılığı verilir forumun rajonu budur her ne kadar yasak olsada.

gallipolli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,049
755
113
ya siz beni çok yanlış anladınız ben para gönderilmesine değilde bu forumda yardım severliğin gereksiz oldugunu anlatmak istemiştim tabikide bildiğin adama göndereceksin lafım yok
Ben de zaten kötü bir şey demedim, güzelce söyledim dost, sorun değil.

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,871
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...