- 897
- 732
- 113
S.a arkadaşlar yarın doğum günüm evetrmatxy sitelere yatirim var cogunluk betco az hangileri neler ekler eklemez
Simdiden kutlu olsun yatirim yaptigin sitelere yanas bhgunden ekler zaten bazilariS.a arkadaşlar yarın doğum günüm evetrmatxy sitelere yatirim var cogunluk betco az hangileri neler ekler eklemes
Eyvallah kardeşimDoğum günün kutlu olsun
Yaw her doğum günü plana burda hizmetini vereceğiz kardeşim.konusu var bunun zahmet olucak ama gidip konuya bakiver.herseyi devletden beklemeyinS.a arkadaşlar yarın doğum günüm evetrmatxy sitelere yatirim var cogunluk betco az hangileri neler ekler eklemes
Jojo ve pusula iyi ekleme yapar pusula bu sene yatırım olmadıgı halde 4 k ekledi jojo 5 k eledi mars 2 k betcolardan bi bok olmazS.a arkadaşlar yarın doğum günüm evetrmatxy sitelere yatirim var cogunluk betco az hangileri neler ekler eklemes
Jojo pusula move casibom cok var ol bildim eklemior joker tumbet stakeSimdiden kutlu olsun yatirim yaptigin sitelere yanas bhgunden ekler zaten bazilari
Tumbet ekler ever siteleri ekliyor holi ve pusula haric betcio yatirimin varsa 2000 nakit ekliyoduJojo pusula move casibom cok var ol bildim eklemior joker tumbet stake
Tumbet gecen sene 250 tl eklemiş ti yatirim cok cekim hic yapmadım tumbette dede sabah 3 den başladım satın almaya kasayı yemedi gece 3 kadar oynadim vermedi bu kazananlar tumbette nasil kazaniyor anlamis degilim sonunda yediTumbet ekler ever siteleri ekliyor holi ve pusula haric betcio yatirimin varsa 2000 nakit ekliyodu
1000de bi kazaniyo paylasiyolar bizde herkes kazaniyo biz kazanamiyoruz diyoruz slot ta kazanmak cok zorTumbet gecen sene 250 tl eklemiş ti yatirim cok cekim hic yapmadım tumbette dede sabah 3 den başladım satın almaya kasayı yemedi gece 3 kadar oynadim vermedi bu kazananlar tumbette nasil kazaniyor anlamis degilim sonunda yedi
Baktim kanka suan eklenen yokSimdiden kutlu olsun yatirim yaptigin sitelere yanas bhgunden ekler zaten bazilari
Valla bencede spam acik degil hergün arayanlar bugun aramaz oldularDostlar spamı kaldırmama rağmen arama gelmiyor direk spama düşüyor nasıl olacak benim de doğum günüme var da şimdi den halledeyim ya
Betzula bı 2500 ekliyo önüne geleneS.a arkadaşlar yarın doğum günüm evetrmatxy sitelere yatirim var cogunluk betco az hangileri neler ekler eklemez
Yok bakıyorum arananlara hep kırmızı cevapsız çagrıValla bencede spam acik degil hergün arayanlar bugun aramaz oldular