SebebTwiterda çok kişide gördüm hep iade etmişler bu maçı böyle oynayanların çok garip gerçekten yasal siteleri anlamak mümkün değil
Ekli dosyayı görüntüle 992977
SebebTwiterda çok kişide gördüm hep iade etmişler bu maçı böyle oynayanların çok garip gerçekten yasal siteleri anlamak mümkün değil
Demekki yasal masal hikaye hepsi karaktersiz. Rize Fenerbahçe maçında da fener kazanırdan herkes köşeyi dönmüştü o maçta da aynı ipneligi yaptılar kiclari yemiyorsa yapmasınlar bu işi.Twiterda çok kişide gördüm hep iade etmişler bu maçı böyle oynayanların çok garip gerçekten yasal siteleri anlamak mümkün değil
Bunu betcolar bile yapmıyor artık 😀😀😀Yasal siteler betco mantığı işte
Tamamda foto montaj büyük ihtimal karalama amaçlı iadede yeşil tık yanmıyor sonradan iade edemez çoğu kişi parasini çekiyor zaten iadede @ et isareti gibi işaret var yani anlican konu acmak icin acmissin ne mutlu sana boş insanTwiterda çok kişide gördüm hep iade etmişler bu maçı böyle oynayanların çok garip gerçekten yasal siteleri anlamak mümkün değil
Sana yemin ederim ki ülke tam bataklıkta kaçak yasal farketmez hepsi batıkTwiterda çok kişide gördüm hep iade etmişler bu maçı böyle oynayanların çok garip gerçekten yasal siteleri anlamak mümkün değil
ne hakkı reis. kafasına göre yaziyorlar işte hukuken geçerliliği yok. dava açsan bilirkişi raporuyla kazanirsinAçsan da bisey cikmaz hic bakmadım ama genel kurallarında iade etme iptal etme hakkını saklı tutar vs diye bir kural vardir kesin