- 246
- 337
- 63
Altına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
Adamın birini dinlemiştim 8k ya çıktığında 5kya düşecek demişti hala düşüyor demek haklıydıAltına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
bana da düşüş devam edecek gibi geliyorAdamın birini dinlemiştim 8k ya çıktığında 5kya düşecek demişti hala düşüyor demek haklıydı5kya düşerse oradan al knk
Kumarbazlara yatırım tavsiyesi sormak 😀 burda herkes fakir ne yatırımı 😀Altına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
Önemli olan bu yatırıma ne zamana kadar dokunmayacağım. Uzun vade ise altın kaybettirmezAltına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
kumar kazancını finanse etmek de önemli ama 😂Kumar forumunda sorulcak soru değil bu.simdi gelip yazarlar altına ne gerek var 1.50ye bas çek derler 😁
uzun vade dusunuyorsan altinAltına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
Boşver altın alanlar 3 gün sonra parasız kalıp bozuyorlar zaten sende öyle yapican.nakit Dursun bozdururken ettiğin zararı etmezsin 😁kumar kazancını finanse etmek de önemli ama 😂
Altın uzun vade reisim, varsa sermayen araç al sat.Altına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
hisselere 10k 10k yatirim yap kucukk gelir havuzları olusturAltına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
Elimde çok güzel bi maç var 1.60 oran 😀Altına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
ertesi gün kuyumcuya gidip altın bozma olayı çok yaşandıBoşver altın alanlar 3 gün sonra parasız kalıp bozuyorlar zaten sende öyle yapican.nakit Dursun bozdururken ettiğin zararı etmezsin 😁
Sen beni dinle boşver kardeşim 😁 aç bı ufak roll keyfine takil.altini bozmak satmak kolay bide satarken zarar var falan sallaertesi gün kuyumcuya gidip altın bozma olayı çok yaşandı
Altın uzun süre bu seviyelerde gider aklın varsa ppf yatirimi yapAltına yönelmeyi düşündüm ama daha çok düşeceğini söyleyenler ve şuan dipte alım zamanı diyen iki grup var. Neye yatırım yapmalıyız şu dönemde?
Bu dinlemeyin çok gereksiz birisialtının şu seviyeden 2x yapması için dünyada bazı ülkelerin yok olması lazım. kim niye düştüğünü bilmiyor niye çıktığını bilmiyor. O yüzden sana tavsiyem pazar günü 07.00 de Türkiye kazanır oynaman