Vallahi dostum karnın nerede doyacaksa orada olmlsn istyrsan yaz ozeldn basvuru linkini atim adını soyadını ver referans olim senin için bu zamanda işszslk zorNe güzel dost neden inanmiyayim keşke o yarafkarda olsam 2 üni mezunu isssisizm![]()
Vallahi dostum karnın nerede doyacaksa orada olmlsn istyrsan yaz ozeldn basvuru linkini atim adını soyadını ver referans olim senin için bu zamanda işszslk zorNe güzel dost neden inanmiyayim keşke o yarafkarda olsam 2 üni mezunu isssisizm![]()
Yattara vurdu GOAL 🧐İbrahim Yattara, 41 yaşında futbola geri döndü
Yeni nesil bilmez belki başkan şöyle kısa bi gösterisini bırakalımYattara vurdu GOAL 🧐![]()
dost modlardan memnun değilmisin🤣@Başkan foruma mod olarak alıp haftalık 500 verelim
Senin yerini Yattara dolduramaz kraldost modlardan memnun değilmisin🤣
Dost @Shellac yaşlandı artıkdost modlardan memnun değilmisin🤣
Eski toprak o Z kuşağını cebinden çıkartırDost @Shellac yaşlandı artık
Shellacın ruhu genç dostDost @Shellac yaşlandı artık
Kuzenim yazmış dost gelip banlamasın durumu düzeltelim 😄Shellacın ruhu genç dost
anlayışla karşılayacaktır dost ah o kuzenler..🤣Kuzenim yazmış dost gelip banlamasın durumu düzeltelim 😄
Başkan benim bi arkadaşım var onun için soruyorum ........................................................................ diye devam eder bu konuanlayışla karşılayacaktır dost ah o kuzenler..🤣
@Başkan foruma mod olarak alıp haftalık 500 verelim
🤣350 tlye bi kombine kupon yapsa zararı kurtarir...
Orası kolay dost Başkanda jet varGüzel de özel uçakla arabayla gelip gidecekmiş onu nasıl yapacaz![]()