Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yedek Astsubaylık hakkında

baran6355

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
340
63
Abiler zorunlu askerliğimi yapmadım henüz yaş 22. Üniversite diplomam var sağlık alanında. Yedek astsubay olarak başvurmak istiyorum ama elimin üstü dahil olmak üzere kollar dövme kaplı. Kimisi sorun olmuyor aile hekimi onay verirse alıyorlar hertürlü diyo, kimisi yapamazsın diyor. Bunun net bi cevabı yok mudur ?

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,300
13,427
113
Abiler zorunlu askerliğimi yapmadım henüz yaş 22. Üniversite diplomam var sağlık alanında. Yedek astsubay olarak başvurmak istiyorum ama elimin üstü dahil olmak üzere kollar dövme kaplı. Kimisi sorun olmuyor aile hekimi onay verirse alıyorlar hertürlü diyo, kimisi yapamazsın diyor. Bunun net bi cevabı yok mudur ?
Alıyorlar arkadaş şuan yapıyor dövmeli kolları

mustafa02219

ــــہـ٨ــــــ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
2,114
113
Öncelikle yedek astsubaylik başvuran herkese çıkmıyor bunu çıktıktan sonra düşünsen daha mantıklı olur durumun hakkında yorum yapamıyorum bende yedek subay olarak yaptım ama hiç dövmeli birisiyle denk gelmedim erler hariç

ozgur2234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
444
126
43
Ben şu an da yedek astsubaylık yapıyorum merak ettiğin şeyler varsa sorabilirsin

baran6355

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
251
340
63
Öncelikle yedek astsubaylik başvuran herkese çıkmıyor bunu çıktıktan sonra düşünsen daha mantıklı olur durumun hakkında yorum yapamıyorum bende yedek subay olarak yaptım ama hiç dövmeli birisiyle denk gelmedim erler hariç
neye göre çıkıyor

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,175
1,556
113
Elinin üstü falan dövmeyse hiç umutlanma. Askeriye yara izine kadar didik didik eder diye biliyorum. Sen normal kısa dönem yap gel

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,837
100,380
113
Ara askerlik şubeyi sor kimse bilmez herkes sallar şimdi

Malecrouse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
297
44
28
Yedek subaydim ben zamanında, kısa kollu üniforma da görünürse sorun olabilir. Tam bilmiyorum yinede. Şubeye sorabilirsin.

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,085
1,311
113
Askerlik görevini yapanlarda sallamıyorlar pek bizim asteğmenlerin her yeri dövmeliydi

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,625
2,888
113
alıyolar biİm orda boynunda bile dövmesi olan yedek vardı dert etme onu

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,925
11,285
113
Astekte çok dikkat ederler mi bilmiyorum bizde dövme yoktu sıkıntı olmamıştı.Sana çıkıp çıkmayacağı daha belli değil çıkınca arayıp sorarsın şubeyi

Ruhadam

🇹🇷
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,713
285
83
O sorun olmuyor da dost yedek astsubaylik çıkma ihtimali büyük bir sorun tek plan uzerinden gitme sonra hüsrana uğrarsın

abdulhamit36

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,513
545
113
ben 1.dönem olarak yaptım, dövmeli arkadaşlarım vardı sorun yaşamadılar.