- 165
- 238
- 43
Doğrulama yapınca almışsındır senAktif kod aldın şimdi
Tebrik ederim dostWalla bende sabah üye oldum.selfi melfi istemedi.bende öle yalandan oynadım.yatrcaklarina ihtimal biile vermezken bı baktım cewrim bitmiş.dedim bunlar 5000 bin deil 500 yaptırmaz die düşünerek ten 0 Ümitle çekim verdim.Valla yatirdar ilaç geldi ilaç .
afiyet olsun keske biraz oynayabilseydik bikaç kişiye ödeyip kapatmışlar muhtemelenWalla bende sabah üye oldum.selfi melfi istemedi.bende öle yalandan oynadım.yatrcaklarina ihtimal biile vermezken bı baktım cewrim bitmiş.dedim bunlar 5000 bin deil 500 yaptırmaz die düşünerek ten 0 Ümitle çekim verdim.Valla yatirdar ilaç geldi ilaç .
Ne kadar zamanda ödediTebrik ederim dost
Benimde yoktu walla hakllisin insanın inanası gelmio.benim sorunsuz geldi .inşallah sorunsuz cekerisn. Bol şans.Şimdi talebn verdim 5 bin ama umudum yok ödemez
Benimde yoktu walla hakllisin insanın inanası gelmio.benim sorunsuz geldi .inşallah sorunsuz cekerisn. Bol şans.
Ödedi bana valla sabah tuhaf ama 😄Ödermi sizce burası ugrasalımmı kasa 2.5k 20k cevrim kaldı
Sen ilk sıralarda yakalamışssın kaç saat geçmiş ödemez artık kimseyeÖdedi bana valla sabah tuhaf ama 😄
Dediğin doğru ilk düştüğünde denkgetirirdik sanırım yada uyku sersemliklerine denkgeldi yoksa ihtimal vermiodum herkz gibi .Sen ilk sıralarda yakalamışssın kaç saat geçmiş ödemez artık kimseye
Geçmiş olsun sırada ben varım aynı konudanKimlik bilgileri hatalı dedi iptal etti bunlar ödemez