Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yer ve Mekan Önerisi

sulo52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,682
2,506
113
Cümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
kanka burda yapalim düğünü benden 3 bin liralık 2 oranlı kupon hediye

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,882
11,260
113
Fiyat kişi başı 2 bin 100 dedin yanlış değil demi kanka
Hayır duyunca insan şaşırıyor ama çift olarak gitmiştik bizde 2 kişiydik gecelik fiyat 2100₺ idi.Ben önce dedimki lan böyle bir iş mi olur dolandırıcıdır bunlar Bodrumda böyle otel bu fiyat olmaz aşırı şaşırdım.Bildiğin dümdüz 2100₺ gecelik fiyata mis gibi 1 hafta geçirdik üstelik kahvaltıda dahildi ve muhteşemdi yemekleri

Egemen35

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43
11
8
Cümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Kardesim fiyati biraz yuksek gelebilir ama ben buraya gitmistim simdi normal tatile git desen gidemem ama balayi bi kez yasiyosun git ve farki hisset granada luxury belek antalyada eger imkanin varsa siddetle tavsiye ederim

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,769
17,503
113
Hayır duyunca insan şaşırıyor ama çift olarak gitmiştik bizde 2 kişiydik gecelik fiyat 2100₺ idi.Ben önce dedimki lan böyle bir iş mi olur dolandırıcıdır bunlar Bodrumda böyle otel bu fiyat olmaz aşırı şaşırdım.Bildiğin dümdüz 2100₺ gecelik fiyata mis gibi 1 hafta geçirdik üstelik kahvaltıda dahildi ve muhteşemdi yemekleri
Kanka fiyat çok iyi lan hemen bakayım bir daha hahahahhahaha

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,355
1,005
113
hayırlısı olsun. Bodrum der geçerim. bütçe de önemli tabiki.

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,882
11,260
113
Kanka fiyat çok iyi lan hemen bakayım bir daha hahahahhahaha
Ondan diyorum ya sana ve sana yemin olsun gördüğüm en huzurlu ortamdı otelde aşırı iyiydi.İstanbuldan bodruma 850₺ ya o zaman uçak bileti almıştık 3.5K ya gidiş dönüş biletine 15K da otele verdik sana yemin ediyorum 1 hafta ağalar paşalar gibi tatil yaptık 😂 Onun yanı sıra bir sürü koy ve muhteşem gezilecek yerler var motor falan kiralamada çok ucuz günlüğü.İnan ben çok öneririm bi bak oraya

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,090
2,194
113
Hayırlı olsun dost Allah utandırmasın bu tarafa gel Alanya ya

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,769
17,503
113
Ondan diyorum ya sana ve sana yemin olsun gördüğüm en huzurlu ortamdı otelde aşırı iyiydi.İstanbuldan bodruma 850₺ ya o zaman uçak bileti almıştık 3.5K ya gidiş dönüş biletine 15K da otele verdik sana yemin ediyorum 1 hafta ağalar paşalar gibi tatil yaptık 😂 Onun yanı sıra bir sürü koy ve muhteşem gezilecek yerler var motor falan kiralamada çok ucuz günlüğü.İnan ben çok öneririm bi bak oraya
Kanka bakıyorum şuan oraya resimlerde de harika duruyor