- 31,769
- 17,503
- 113
Eyvallah kardeşim çok mantıklı konuştunDil hic dert degil emin ol, en kotu telefondan ceviriyle iletisim kurarsin. Hic degilse burda ki öküzlerle, kalitesiz hizmetle balayini hiç etmemis olursun tekrar mutluklar
Eyvallah kardeşim çok mantıklı konuştunDil hic dert degil emin ol, en kotu telefondan ceviriyle iletisim kurarsin. Hic degilse burda ki öküzlerle, kalitesiz hizmetle balayini hiç etmemis olursun tekrar mutluklar
kanka burda yapalim düğünü benden 3 bin liralık 2 oranlı kupon hediyeCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Tamam kardeşim bakayım çok teşekkürler bu aradaMutluluklar şimdiden dost bütçeni bilmiyorum ama eğer iyi ise Fethiye de liberty hotels lykia otelini öneririm araştır bak begeniceksin
Hayda güzel teklif bilemedim şuan hahahahahakanka burda yapalim düğünü benden 3 bin liralık 2 oranlı kupon hediye
Hayır duyunca insan şaşırıyor ama çift olarak gitmiştik bizde 2 kişiydik gecelik fiyat 2100₺ idi.Ben önce dedimki lan böyle bir iş mi olur dolandırıcıdır bunlar Bodrumda böyle otel bu fiyat olmaz aşırı şaşırdım.Bildiğin dümdüz 2100₺ gecelik fiyata mis gibi 1 hafta geçirdik üstelik kahvaltıda dahildi ve muhteşemdi yemekleriFiyat kişi başı 2 bin 100 dedin yanlış değil demi kanka
Kirala bungalov sessiz sakin kafa dinleCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Kardesim fiyati biraz yuksek gelebilir ama ben buraya gitmistim simdi normal tatile git desen gidemem ama balayi bi kez yasiyosun git ve farki hisset granada luxury belek antalyada eger imkanin varsa siddetle tavsiye ederimCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Kanka fiyat çok iyi lan hemen bakayım bir daha hahahahhahahaHayır duyunca insan şaşırıyor ama çift olarak gitmiştik bizde 2 kişiydik gecelik fiyat 2100₺ idi.Ben önce dedimki lan böyle bir iş mi olur dolandırıcıdır bunlar Bodrumda böyle otel bu fiyat olmaz aşırı şaşırdım.Bildiğin dümdüz 2100₺ gecelik fiyata mis gibi 1 hafta geçirdik üstelik kahvaltıda dahildi ve muhteşemdi yemekleri
Hemen bakıyorum kardeşim soalKardesim fiyati biraz yuksek gelebilir ama ben buraya gitmistim simdi normal tatile git desen gidemem ama balayi bi kez yasiyosun git ve farki hisset granada luxury belek antalyada eger imkanin varsa siddetle tavsiye ederim
Ya öyle yada villada olur kanka kendi başımiza takılırız güzel olurKirala bungalov sessiz sakin kafa dinle
hayırlısı olsun. Bodrum der geçerim. bütçe de önemli tabiki.Cümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Ondan diyorum ya sana ve sana yemin olsun gördüğüm en huzurlu ortamdı otelde aşırı iyiydi.İstanbuldan bodruma 850₺ ya o zaman uçak bileti almıştık 3.5K ya gidiş dönüş biletine 15K da otele verdik sana yemin ediyorum 1 hafta ağalar paşalar gibi tatil yaptık 😂 Onun yanı sıra bir sürü koy ve muhteşem gezilecek yerler var motor falan kiralamada çok ucuz günlüğü.İnan ben çok öneririm bi bak orayaKanka fiyat çok iyi lan hemen bakayım bir daha hahahahhahaha
Kanka acente de güzel yerler var ama dolandırici olmasından korkuyorum gidip gelmiş güvenli bir yer lazımhayırlısı olsun. Bodrum der geçerim. bütçe de önemli tabiki.
Hayırlı olsun dost Allah utandırmasın bu tarafa gel Alanya yaCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Kanka bakıyorum şuan oraya resimlerde de harika duruyorOndan diyorum ya sana ve sana yemin olsun gördüğüm en huzurlu ortamdı otelde aşırı iyiydi.İstanbuldan bodruma 850₺ ya o zaman uçak bileti almıştık 3.5K ya gidiş dönüş biletine 15K da otele verdik sana yemin ediyorum 1 hafta ağalar paşalar gibi tatil yaptık 😂 Onun yanı sıra bir sürü koy ve muhteşem gezilecek yerler var motor falan kiralamada çok ucuz günlüğü.İnan ben çok öneririm bi bak oraya
Yokmu tanıdık güzel bir yer kardeşim geleyim vallaHayırlı olsun dost Allah utandırmasın bu tarafa gel Alanya ya
başkan acenta değil Çok güzel fırsatlar oluyor araştırmak lazım aracı olmasın arada aracı girerse fiyat artarKanka acente de güzel yerler var ama dolandırici olmasından korkuyorum gidip gelmiş güvenli bir yer lazım
Olur kardeşim atarsan bilgi alırım kuzenlerindenAlanya ve Marmaris'te kuzenlerim otelde çalışıyor veririm numaralarını atar konuşursun istersen