Merdivenlerden koşarak aşağı yukarı yap düzelirsinArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
yooh daha yaprak kıpırdamıyorOnu bunu birakta geldi mi geldi mi 😆😆
İnşallah ödenir dost güzel para birde beleş enayi parası olunca daha tatlı. 😆yooh daha yaprak kıpırdamıyor
hep siteler mi tokatlayacak arada bizde tokatlayalımİnşallah ödenir dost güzel para birde beleş enayi parası olunca daha tatlı. 😆
Koş forest koşşşArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Tabiki haktır gardaş.hep siteler mi tokatlayacak arada bizde tokatlayalım
Geçmiş olsun kirve kafaya takmaArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Sağolasın dostGeçmiş olsun kirve kafaya takma
Aynen öyle dost huzursuz bacak yaptı duramıyorum hala yerimdeHuzursuz ayak yapıyor, doktora söyleyince keser ilacı
Kullanma o ilacı dostAynen öyle dost huzursuz bacak yaptı duramıyorum hala yerimde
@TestoHaylan06 la bir saat vakit geçir o seni durdururArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Psikolog doktorunu degistirArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Asıl kurege haşa aynımısın bakAynen öyle dost huzursuz bacak yaptı duramıyorum hala yerimde