- 7,414
- 4,382
- 113
Arkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
İlaç neArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Disari cikta kosArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Norodol dostİlaç ne
Sağa sola çarpma dikkat et sinek gibi yapıştırsın cama vallaArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
8 saattir aynıyım dost kafayı yiycemDisari cikta kos
Dışarı çık koşmaya başla yorulunca durursunArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Ne şekeri dost 8 saattir koşuyorum evin içindeDoktor seker vermis olabilir belkide patliyosun suan
Olmuyo dost yine aynıDışarı çık koşmaya başla yorulunca durursun
şizofreni, psikoz, mani, akut psikomotor ajitasyon ve şiddet içeren davranışların tedavisinde kullanılan ilaçmış.Norodol dost
Şizofreni misin dayiNorodol dost
Mafoldum dost 8 saattir 1 saniye duramadm yerimdeşizofreni, psikoz, mani, akut psikomotor ajitasyon ve şiddet içeren davranışların tedavisinde kullanılan ilaçmış.
VIP üyesin maşallah
Bu nasıl kafaymış Ben de istiyorumArkadaşlar doktor dün ilacımı değiştirdi içtim yerimde duramıyorum sürekli hareket ediyorum evin içinde koşuyorum resmen
Evet dostŞizofreni misin dayi
Senin sonunu hiç iyi görmüyorum dostMafoldum dost 8 saattir 1 saniye duramadm yerimde
Kral bi thirty one patlat hiçbir şeyin kalmazMafoldum dost 8 saattir 1 saniye duramadm yerimde
Boşver murom 8 saattir yerimde duramıyorumBu nasıl kafaymış Ben de istiyorum
Ayikmistim da hiç sormadım belli ediyosun zatneEvet dost