- 8,201
- 5,040
- 113
İçim daralıyo sürekli skntm var içimde yeter artık dayanamıyom bu skntya
çık dışarı hava al kardeş yaz ortasında havada güzelİçim daralıyo sürekli skntm var içimde yeter artık dayanamıyom bu skntya
Aliyom hava reis zaten ama fayda etmiyo hastalığımdan dolayı elimde değil iyi değilim reisçık dışarı hava al kardeş yaz ortasında havada güzel
Kasa iki yüz yeni Türk lirası hedef milyonAdam 7 kurtarış yapıp bir anda instada 2 milyon takipçi oldu. Helal Olsun Sana şanlı Yeşil Burun adalarının gururu, Yeşil Burun Adalarında bayraklar arşa çekildi, dünya bunu kutluyor. Şaka maka o değil de 7 kurtarış Portekiz 2.Liginde 40 yaşında kaleci, Ochoa mısın mübarek, tebrik ederim.
Sen yaparsın abi kalbimiz seninle bol şans mübarekKasa iki yüz yeni Türk lirası hedef milyon
Sağol canım bana bol şansSen yaparsın abi kalbimiz seninle bol şans mübarek
Ah senin ulan şu adamı sayende görmekten tiksindim günde 500 tane foto atıyon hiç üşenmiyon mu manyak herif 😂😂
Uruguayda kalede muslera var heay maşallahKasa iki yüz yeni Türk lirası hedef milyon
Harbiden mi la Muslera Perulu değil miydiUruguayda kalede muslera var heay maşallah
Uruguaylı abiHarbiden mi la Muslera Perulu değil miydi
Heryerimden zıldır zıldır cehalet akıyor maaşallahUruguaylı abi
Eee slotçu adama spor demişsin slot çevirme kolu nerede demişHeryerimden zıldır zıldır cehalet akıyor maaşallah
Bir eklemem var ispanya güzel takım ama artık görüyorum ki David Villa Fernando Torres gibi saf bitiricilere sahip değil.Şikenin üstünü 40 yaşındaki kaleciyle kapattılar. Allah sizin belanızı versin milleti soymaya doymadınız be. Dünya kupasında, hazırlık maçlarında u21 çoluk çocuk maçında her yerde şike. Bu kadar parayı ne yapacaksınız adi herifler
Hadi Uruguaya ilk yarı iki tane attır adım 2 ye geçelim hedefe daha çok varBir eklemem var ispanya güzel takım ama artık görüyorum ki David Villa Fernando Torres gibi saf bitiricilere sahip değil.
Uruguay 2 şut ikisi de isabetli umarım seriden 2 gol gelir uçurursun kasayı abiHadi Uruguaya ilk yarı iki tane attır adım 2 ye geçelim hedefe daha çok var
GolHeryerimden zıldır zıldır cehalet akıyor maaşallah