- 32,791
- 12,219
- 113
Su uyur eniste uyumaz benceO kadar olur dayı da uyuyakaldı heralde
Su uyur eniste uyumaz benceO kadar olur dayı da uyuyakaldı heralde
Bak dedim su uyur eniste uyumazKardeşim onu bizde biliyoruz konuda yazmak uygun değil mesaj atacağız bekle
Heracles maçı 2den 1 mi oldu ona ne yazmıştınEkli dosyayı görüntüle 887791
@ahmetcansarac61
13 liramız hayırlı olsun yanına iki maç denk getıremedık sistemde
Alın bunu burdanEkli dosyayı görüntüle 887791
@ahmetcansarac61
Var numarası bende onun ayarlarızO kadar olur dayı da uyuyakaldı heralde
Yok enişte değil keskin dayıBak dedim su uyur eniste uyumaz![]()
4-2ysi en sonHeracles maçı 2den 1 mi oldu ona ne yazmıştın
Keskin dayıyı bilmiyomYok enişte değil keskin dayı
Hayirli olsun, temiz para.Ekli dosyayı görüntüle 887791
@ahmetcansarac61
Eniste o yuzden hic burdan yazmamistir özelden iletmiştirListe yapmak yasak kitlettireceksiniz konuyu kesin şikayet ediyo düşmanlarımız şu an
ListeListe yapmak yasak kitlettireceksiniz konuyu kesin şikayet ediyo düşmanlarımız şu an
Adam dogru söylüyor, federallar tarafından izleniyor olabiliriz.Liste yapmak yasak kitlettireceksiniz konuyu kesin şikayet ediyo düşmanlarımız şu an
Seçimlerine etiket atıyorsun ozaman ayik ol ban yeme reis o hâldeListe yapmak yasak kitlettireceksiniz konuyu kesin şikayet ediyo düşmanlarımız şu an
Ben 30.sayfadan beri burdayiz ayıptır kul hakkıdırçekim talebi verdim cekim talebi gelince enişte dosta atarım dagıtımı yapar dostlar
olurda ben kadar takip ettim o kadar bana gönderilmedi diyen olursa yazsın bana kontrol edeyim ben kendim göndereyim.
elinize sağlık takip için teşekkürler.
Eniste adaletlidir seçmiştir takip edenleri hocamçekim talebi verdim cekim talebi gelince enişte dosta atarım dagıtımı yapar dostlar
olurda ben kadar takip ettim o kadar bana gönderilmedi diyen olursa yazsın bana kontrol edeyim ben kendim göndereyim.
elinize sağlık takip için teşekkürler.