- 27,960
- 3,573
- 113
Üçlükler girse gelcekSağlık olsun yarın fener özel oran aldik jojodan yine deniycez😂
Üçlükler girse gelcekSağlık olsun yarın fener özel oran aldik jojodan yine deniycez😂
19 imkansız değilSağlık olsun yarın fener özel oran aldik jojodan yine deniycez😂
Olurmu beee19 imkansız değil
İzle izle bakalımOlurmu beee
Saglik olsun 12 kupon Dan 1 tanesi gelmedi. 😂 @Shellac konu kilit Reis eywGeçmiş olsun olmadı
Reis tekten gitti cogu kuponum bu konu zaten arkadaslarin tahminleri ni yazdimSen NBA’den anlamıyon zaten boşver futbol yap
buranin muhtarimisin sen anlamadim sende agir kaybettin herhalde buraya kelime oyunu yapma mi geldin😂Tamam sen NBA oyna full başkalarının tahminlerini boşver kendi tahminini yap futbol oynama. Fenerin gelceğindende pek emin olma
Amacim arkadaslara kiyak olsun istedim Ben dolayli bi sekilde olmadi olsaydi arkadaslara uc bes biseyler aticaktik sen gelmisin burda yok onu bosver bunu oynama bunu yap diyosun saka gibisin Sabah sabah😂Tamam sen NBA oyna full başkalarının tahminlerini boşver kendi tahminini yap futbol oynama. Fenerin gelceğindende pek emin olma
Bi ara muhtarlık yapıyordum saldım 😂😂buranin muhtarimisin sen anlamadim sende agir kaybettin herhalde buraya kelime oyunu yapma mi geldin😂
%15000000 gelir diyorum bende ilk yaridanKarar değiştirdim sen NBA’den anlamıyor futbol oyna sen.
Eğleniyorum takılma dostum ama fener özel oran konusunda eğlenmiyorum cidden gelmeyebilir
Kısmet kahve değilde uyku ilacı içiyorum 7. 8 tane kahve iciyorum gunde uyuyamiyorum ilaca basladik bide 😂La takılma kayıpsa kayıp eni sonu hep kaybediyoruz zaten yap bi kahve aç bi film keyfine bak.
Fener yenemez diyemem ama bi risk görüyorum o maçta
Çok kahve içiyon sen yakında mefta olursun bence moralin bozulmalı bu durumaKısmet kahve değilde uyku ilacı içiyorum 7. 8 tane kahve iciyorum gunde uyuyamiyorum ilaca basladik bide 😂
Geldi bizim ozel oran bu gece cikar bi kupon 😂Çok kahve içiyon sen yakında mefta olursun bence moralin bozulmalı bu duruma
Yap ordan bi NBAGeldi bizim ozel oran bu gece cikar bi kupon 😂
Cikar bi kuponYap ordan bi NBA
Çıkar kanka çıkar iki kupon çıkmıyor muCikar bi kupon
Reis benden cikicakta 1 tande de sen cikart seen cok iyi anliyomussun NBA den oyle diyolar😂Çıkar kanka çıkar iki kupon çıkmıyor mu
Hee sen bana mı çıkar kupon diyonReis benden cikicakta 1 tande de sen cikart seen cok iyi anliyomussun NBA den oyle diyolar😂