- 11,084
- 1,561
- 113
KeşkeFaruk bakarsın hesabıma attım
KeşkeFaruk bakarsın hesabıma attım
Ne keşke gönderdim ya 😂
Pardon gelmişNe keşke gönderdim ya 😂
Geçmiş olsunPatlamayan Varmi bu gece🪦
Aga bu gece oyle bisey yapmasim ki hepsi bu macta patladiGeçmiş olsun
Alpi Houston’da olduğu sürece hep sıkıntıAga bu gece oyle bisey yapmasim ki hepsi bu macta patladi
Selam güvenecek biri lazım çekim için kripto gerek mesaj atsana banaAlpi Houston’da olduğu sürece hep sıkıntı
Geçmiş olsun hemşo 🙅Patlamayan Varmi bu gece🪦
Ne işSelam güvenecek biri lazım çekim için kripto gerek mesaj atsana bana
Dm kapalı dostum senin nasıl yazayım ?Selam kardeşim netherlands ben kripto lazım çekim için ya benim yok özelden yazsana
Başkan ayar çekmiş galiba yada gece muhabbetiDm kapalı dostum senin nasıl yazayım ?
Açık görünüyor
Gece filtresi olur yazamazsin senAçık görünüyor
Aç bir trustwallet cüzdan hallet kriptoyuAçık görünüyor
Hiç anlamam yapmam lazım bugün bakalımAç bir trustwallet cüzdan hallet kriptoyu
Gece filtresinden de atarım burdan kripto Mevla düşükse yapalım yüksekse boşver sabah bakarızAçık görünüyor
Reis benim konuyu mu buldun sen simdi böyle muhabbetlere girme burda @fearjr1992 topragim ama dolandirirlar seni dikkat ettg martinstefanov06 yazsana ordan
Kardeşim benim adım netherland sen bilmezsen adminler tanır beni burada olan bir üye hesabına girdi ve kapatmak zorunda kaldım boş konuşma o yüzdenReis benim konuyu mu buldun sen simdi böyle muhabbetlere girme burda @fearjr1992 topragim ama dolandirirlar seni dikkat et
Ne dedigini anlamadim moderator mu bu arkadas @ShellacKardeşim benim adım netherland sen bilmezsen adminler tanır beni burada olan bir üye hesabına girdi ve kapatmak zorunda kaldım boş konuşma o yüzden
Hemşo dostumu ben tanıyorum eskidenReis benim konuyu mu buldun sen simdi böyle muhabbetlere girme burda @fearjr1992 topragim ama dolandirirlar seni dikkat et