- 11,258
- 1,584
- 113
Maçı izledim sırf gelsin diye yeminleNSNDJSKXKSKKCKAKCKSKCKKA 1kisi takip etmiş 3 kişi wonladi
Maçı izledim sırf gelsin diye yeminleNSNDJSKXKSKKCKAKCKSKCKKA 1kisi takip etmiş 3 kişi wonladi
Yok la bananeMaçı izledim sırf gelsin diye yeminle
Adamı tebrik etttik sadecee takip ettik para ver demedik kendin gibi sanma herkesiNSNDJSKXKSKKCKAKCKSKCKKA 1kisi takip etmiş 3 kişi wonladi
Gerçekten tebriklerSondakika gelenler eyw 🤣mci siz getirdiniz
Biz olmasak sayı atmicaklardi😂Sondakika gelenler eyw 🤣mci siz getirdiniz
Kusura bakma kanka o anlamda demedim kiAdamı tebrik etttik sadecee takip ettik para ver demedik kendin gibi sanma herkesi
Nba bugün dağıtmış yeminle kötü zamanda çulsuz kaldık geçen hafta alt oluyordu hepsi para vardı ya hıanasnı yaSondakika gelenler eyw 🤣mci siz getirdiniz
Öyle bi yazıyon ki bize laf sokuyonKusura bakma kanka o anlamda demedim ki
Komik degilmiydi won olduğun da 3 kişi aynı anda yazdı olur yani bunda alincak bişi yokkiÖyle bi yazıyon ki bize laf sokuyon
La yok bee bilmiyoz mu seni adamın micaxı o kötü anlamda demediÖyle bi yazıyon ki bize laf sokuyon
Neyse ne işte benim hoşuma gitmiyor böyle canımız sıkılıyor bişiler takıp ediyoz kazansın millet diyoruz adam sanki dilenciymişiz gibi şakalar yapıyor hoş değilLa yok bee bilmiyoz mu seni adamın micaxı o kötü anlamda demedi
Ben 3 gundur oyleylim bu gece iyi gidiyor@Yigitcan59 geçen hafta ben atlantaya 4 .çeyrek 58 cıkar oynadım so 2 dk vardı 50 sayı var dı 57 sayıyla bitti
1 sayıdan yattım
Farketmez Tuqoes k.aÖatbet hesabım eski maile kayıtlı ya ondan dolayı çöp oldu @KANSIZ semde varsa atar mısın dpst ordan basar çekeriz veya kullanan birisi