- 11,258
- 1,584
- 113
Bizede ufak@MR.YK matbet k.adini at kanka
Bişey at be kanka
Bizede ufak@MR.YK matbet k.adini at kanka
Ben gülmedim bana göre komik değildiKomik degilmiydi won olduğun da 3 kişi aynı anda yazdı olur yani bunda alincak bişi yokki
Ben dünden beri tekten patlıyorum. Bugün de 1 golden 10k kaçtı. Şans lazım. Senin şansın yanında belli ki@AnthonyEdwards bu gece oyle guzel gidiyor ki 3 te 3 yaptim 3 kupon daha var tekte onlari da 7 de ki maca deli gibi bozdurma parasi veriyor ama bozmam bu gece Kabul gunu 🤣
Atayim mi buraya ? @MR.YKFarketmez Tuqoes k.a
EvetAtayim mi buraya ? @MR.YK
Atayim mi buraya ? @MR.YK
Ben veriyimmiAtayim mi buraya ? @MR.YK
Senin matbetine noldu laTeşekkür ettim bu arada
5/6 yol önce eski maile açtım değiştirmiyorlar maili adilerSenin matbetine noldu la
Adam istemeden niye verdin kralBen veriyimmi
Faruk653465 kullanıcı adı
Ufakta olsa bisey yaptim canlidan yaparsiniz biseyler 1 kac kisiye daha attik son kuponlar gelirse burdan atarim 2 3 kisiye daha bol sanslar sizze
Saolasın dost kesene bereketUfakta olsa bisey yaptim canlidan yaparsiniz biseyler 1 kac kisiye daha attik son kuponlar gelirse burdan atarim 2 3 kisiye daha bol sanslar sizze
Reis Sana da gonercem biseyler canlidan sende yaparsin biseyler belki doner sansinAdam istemeden niye verdin kral
Kanka eyvallah ben o niyetle gelmedin muhabbet etmiştik diye etiketlemişsin sağolasın ben de geç gördüm foruma bakmıyodum. Para istemek için gelmedim sağol düşüncen içinReis Sana da gonercem biseyler canlidan sende yaparsin biseyler
Yav cagirma adamlari seenin dm de ki mesaji Başkan begenmis goedun mu 🤣🤣
Yemin ederim sigarasızımVarsa limitin kanka faruğa 2 3 bişiler at adamin parası yok galiba içinden gelirse
Herkese sinyal atıyor öyle görsünler uyarsınlar. Heee o forumda hata var oluyor öyle alakasız kişiler beğeniyorYav cagirma adamlari seenin dm de ki mesaji Başkan begenmis goedun mu 🤣🤣
Yok gecen bu konuda sende cok tskip etmistin tahminlerini vardi olmadi bu gune kismet mis zaten konu acilis amaci oydu amacina ulassin 3 4 kisiye gonderdim hediyleriniKanka eyvallah ben o niyetle gelmedin muhabbet etmiştik diye etiketlemişsin sağolasın ben de geç gördüm foruma bakmıyodum. Para istemek için gelmedim sağol düşüncen için
Bug o dün sehallac açıkladıYav cagirma adamlari seenin dm de ki mesaji Başkan begenmis goedun mu 🤣🤣