- 11,258
- 1,584
- 113
51
Sağlık olsun da şu çocuğu görsem sokakta kafa atarım boşa insanları yönlendirmesin, bende okuyorum yorumları fikrim yoksa yorum yapmıyorumBen o an giremedim görsem mesajını bos bas derdim sağlık olsun
Benim az çok nba bilgim var kendimce kimse yanlış anlamasin kolay kolay NBA alt da oynamam ama çok barizdi bu curry yok diğer oyuncular da kötü Philadelphia da rakibi kötü olduğu zman kasmıyor biraz yaklaşsa hemen oynarSağlık olsun da şu çocuğu görsem sokakta kafa atarım boşa insanları yönlendirmesin, bende okuyorum yorumları fikrim yoksa yorum yapmıyorum
Valla kusura bakmaSağlık olsun da şu çocuğu görsem sokakta kafa atarım boşa insanları yönlendirmesin, bende okuyorum yorumları fikrim yoksa yorum yapmıyorum
Tam kahpe bunlar 4 sayi da kaldi 16 sayi nedir 3. Periyottta NBA takimiymis@Yigitcan59 geçmiş olsun yok böyle kahpelik
2 dk da sayı atmadılar
Phoenix gelecekti beni sigara parasından etti vay amkkTam kahpe bunlar 4 sayi da kaldi 16 sayi nedir 3. Periyottta NBA takimiymis
Golden patlatti 3. Periyottan zaten knkPhoenix gelecekti beni sigara parasından etti vay amkk
Goldeni
Holiganbet k adini atPhoenix gelecekti beni sigara parasından etti vay amkk
Goldeni
Ver artık şu adama KurtulHoliganbet k adini at
Takip etti o Kadar da kazanamadik saglik olsunVer artık şu adama Kurtul
Valla beni biraz dinlesen son 1.2 kuponda Golden alt Phoenix kazanacak falan ama neyse sağlık olsun belli parası yok bir veren bin alır kesene bereketTakip etti o Kadar da kazanamadik saglik olsun
Oyle de maclari erken yapmistim bilsem curry midir nedir eksik bulasmazdim bu macaValla beni biraz dinlesen son 1.2 kuponda Golden alt Phoenix kazanacak falan ama neyse sağlık olsun belli parası yok bir veren bin alır kesene bereket
Ben alt yazdım ona ama neyse sağlık olsun Phoenix 15 farka yakın gerideydi başka yerde yazdım kazanacak diye şuan öndeOyle de maclari erken yapmistim bilsem curry midir nedir eksik bulasmazdim bu maca
Hadi faruk oyuna giricem holigan k adini atPhoenix gelecekti beni sigara parasından etti vay amkk
Goldeni