Knka 1 sayı ile yattı şans yok doğum günü yarın ama 3 yerden bonus aldım saçma sapan çevrim istiyorlar ulan adı üstünde doğum günü, vbetin şartı oluyor mu aceba sanmam ama olmaz demiİki kupon vursan cevirirsin ,1.5 iki maç zor deil
Knka 1 sayı ile yattı şans yok doğum günü yarın ama 3 yerden bonus aldım saçma sapan çevrim istiyorlar ulan adı üstünde doğum günü, vbetin şartı oluyor mu aceba sanmam ama olmaz demiİki kupon vursan cevirirsin ,1.5 iki maç zor deil
Mutlu yıllar başkan vbet şart koymuyor 500 freebet ekler birazda freespinKnka 1 sayı ile yattı şans yok doğum günü yarın ama 3 yerden bonus aldım saçma sapan çevrim istiyorlar ulan adı üstünde doğum günü, vbetin şartı oluyor mu aceba sanmam ama olmaz demi
İyi valla yarın doğum ginim zaten kaç gibi ekliyor reis kayıp bonusu gibi öğlen miMutlu yıllar başkan vbet şart koymuyor 500 freebet ekler birazda freespin
Yok 12 de ekleniyorKnka 1 sayı ile yattı şans yok doğum günü yarın ama 3 yerden bonus aldım saçma sapan çevrim istiyorlar ulan adı üstünde doğum günü, vbetin şartı oluyor mu aceba sanmam ama olmaz demi
Doğum günü yarınmış bugun eklemesVbet eklemişmi kardeş
Gece miYok 12 de ekleniyor
ÖğlenGece mi
Sorma ya 500 frebet ekledi acele ettim yattıkŞimdiye eklenmiş olması lazımdı kank
Bol şansSon şans 3-3 oldu maç bakalım alabilecek ş