- 1,255
- 733
- 113
Uyan güzel aç gözünü
Alıyorum 👍Bolivya ligi aurora maçı 2.5 üst düşünüyorum metmotanaya
Alt mı alcanAlıyorum 👍
Hoşgeldin dostomAgalar kusura bakmayın lojmandayım taciz filan olaylarımızda jandarma filan meydan dayagı derken anca gelebildim karışık durumlar
Cektinmi parayiAgalar kusura bakmayın lojmandayım taciz filan olaylarımızda jandarma filan meydan dayagı derken anca gelebildim karışık durumlar
Son kurşunAgalar kusura bakmayın lojmandayım taciz filan olaylarımızda jandarma filan meydan dayagı derken anca gelebildim karışık durumlar
Bana 50 kuruş atsana yunus 25 var payfixe atamiyomNereye atayım
Evet şimdi atıcam 1200 biyere tek basıcam tek maç bonusu biter yok mıCektinmi parayi
Cevrimsiz bonus çoğu sitede var şimdi yazarlar bi kaç taneEvet şimdi atıcam 1200 biyere tek basıcam tek maç bonusu biter yok mı
Aldim bı şey bakalımAlt mı alcan
Tebrikler kardesim oncelikle kafana gore takil😂Evet şimdi atıcam 1200 biyere tek basıcam tek maç bonusu biter yok mı
Hoşgeldin dostAgalar kusura bakmayın lojmandayım taciz filan olaylarımızda jandarma filan meydan dayagı derken anca gelebildim karışık durumlar
Kaçak viski mi Maho el yapımıEvde viskimi yudumluyorum bana bulaşmayın![]()
Yasiyomusun la sen 😁Nereye atayım
Atlasa at 240 kayip alirsin yatarsaEvet şimdi atıcam 1200 biyere tek basıcam tek maç bonusu biter yok mı
El yapımıKaçak viski mi Maho el yapımı