- 4,268
- 2,516
- 113
İyi yapmissin kardesim bosver herkes bisey soyler pisman olmamak lazim sansina kalmisGelirse kasa 1300 olucak ama bakalım
İyi yapmissin kardesim bosver herkes bisey soyler pisman olmamak lazim sansina kalmisGelirse kasa 1300 olucak ama bakalım
138 alt iyiBında battım bunda çıkarım inş ne diyim toplam 560 TL bu maça gömdüm gelirse muhtemelen son adıma kalırız
İnşallah yokturYalnız beyler çarktan çıkan döşensen 100 TL kazandım onu yükselttim böyle sorun olmaz demi çekşm sınırı var mı blast oyununda 5 katı ama spin kazancında yok sanırım
Nasıl güvenecek sanaŞu maç kg bas tüm paranı gelmezse maaşım yatınca vericem söz
Ekli dosyayı görüntüle 242348
Canlıya bağlan sor dostumYalnız beyler çarktan çıkan spinden 100 TL kazandım onu yükselttim böyle sorun olmaz demi çekşm sınırı var mı blast oyununda 5 katı ama spin kazancında yok sanırım
Hangi carkYalnız beyler çarktan çıkan spinden 100 TL kazandım onu yükselttim böyle sorun olmaz demi çekşm sınırı var mı blast oyununda 5 katı ama spin kazancında yok sanırım
Cark icin kazanc limiti yokYalnız beyler çarktan çıkan spinden 100 TL kazandım onu yükselttim böyle sorun olmaz demi çekşm sınırı var mı blast oyununda 5 katı ama spin kazancında yok sanırım
Bol şanslarBında battım bunda çıkarım inş ne diyim toplam 560 TL bu maça gömdüm gelirse muhtemelen son adıma kalırız
SananeNasıl güvenecek sana
Çekim siniri yokYalnız beyler çarktan çıkan spinden 100 TL kazandım onu yükselttim böyle sorun olmaz demi çekşm sınırı var mı blast oyununda 5 katı ama spin kazancında yok sanırım
Kg o maç şikeli kg olmayacak 🤣🤣🤣Sanane
🤣🤣🤣🤣Sanane