- 14,185
- 7,838
- 113
Ohhh bol sanslarMarsilya bekliyordum oran 1.3 olsun diye gol attı, Milwaki 55.5 üst alındı çeyrek kasa bastım gelirse çekeriz
Ohhh bol sanslarMarsilya bekliyordum oran 1.3 olsun diye gol attı, Milwaki 55.5 üst alındı çeyrek kasa bastım gelirse çekeriz
TmmMarsilya bekliyordum oran 1.3 olsun diye gol attı, Milwaki 55.5 üst alındı çeyrek kasa bastım gelirse çekeriz
Bol şanslarMarsilya bekliyordum oran 1.3 olsun diye gol attı, Milwaki 55.5 üst alındı çeyrek kasa bastım gelirse çekeriz
1 1 ken demustim atar diye gorsenMarsilya bekliyordum oran 1.3 olsun diye gol attı, Milwaki 55.5 üst alındı çeyrek kasa bastım gelirse çekeriz
Aga bende onu zaten para yatırmadan aklımda o vardı ondan yatırmıştım keske 3.5 riske alsaydım elim gitti gitti geldi ama neyse sağlık olsın1 1 ken demustim atar diye gorsen
Sayida cikmamisMarsilya bekliyordum oran 1.3 olsun diye gol attı, Milwaki 55.5 üst alındı çeyrek kasa bastım gelirse çekeriz
Başladıİlk yarı çok kötğ kynadılar ondan verdim 3. Per üst yoksa vermem
🥺Aga bende onu zaten para yatırmadan aklımda o vardı ondan yatırmıştım keske 3.5 riske alsaydım elim gitti gitti geldi ama neyse sağlık olsın
50 gecmemis adamlar girmesen iyimis cop macİlk yarı çok kötğ kynadılar ondan verdim 3. Per üst yoksa vermem