Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yummy00 - Kasa 1.5 K Hedef 500 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Vallahi doğru la.uzdum çocuğu tumbet bonus aldı 2kyami ne 1 saatte 65k yapmış bana dedi al birazda sen cebir hevesini al.almaz olaydım ne oynasam vermedi kas kuş gibi kaldı.15i napim dayı AQ böle isin dedi oda onu kaybetti 😁
Dayı yine iyi bişey dememiş ben Keleşle evine gelirdim
Zaten bu erhandan bı bok olmaz ben balayina tatile gittiğimde bu lavuk Antalya'da oturuyordu reelde de görüştük orda bile sömürdü beni kafede oturup kahve mahve içelim dedik onu bile bana odetti insan düğün hediyesi olarak hesabı oderdi

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,070
62,507
113
Beyler ben işin girgirindayim parası olsun erhandanda umutdanda 5k 10k akar aynı şekil bndende onlara akar ama yok işte 🤠

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,070
62,507
113
Zaten bu erhandan bı bok olmaz ben balayina tatile gittiğimde bu lavuk Antalya'da oturuyordu reelde de görüştük orda bile sömürdü beni kafede oturup kahve mahve içelim dedik onu bile bana odetti insan düğün hediyesi olarak hesabı oderdi
Ben sana hediye attiydim sanki.antalya falan Ergani bozar ölüm Erhan trakyada nefes almalı.bu arada çok az kızdı kasayı batırdım diye.sinirlenmisti bikac gün sakinlessin diye bekledim 😁

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,479
100,035
113
Hadi lan ordan verelim dedik erkeklik yapıyor bizde var diye dönünce yedi altınları lavuk bi gece de 5k 5k para atıyo bana ertesi gün polisler gelince çıktı kokusu 😂😂😂

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
111,070
62,507
113
Olsun bu durum kumara sövemicemiz anlamına gelmiyor kumar kötü bişey
Evet ama her kötülüğün içinde bir iyilik her iyiliğin icindedr bir kotuluk vardır.mesela kumar oynamıyor olsak şuan su yazimalari yapmiycaktik seni tanimiycakdim umutdan para isteyemeiycekdim erhanin kasasını batirdigim için bana kizamiycakti 🤠

Losers

🅜🅡🅛🅑🅡🅐
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,277
33,654
113
Evet ama her kötülüğün içinde bir iyilik her iyiliğin icindedr bir kotuluk vardır.mesela kumar oynamıyor olsak şuan su yazimalari yapmiycaktik seni tanimiycakdim umutdan para isteyemeiycekdim erhanin kasasını batirdigim için bana kizamiycakti 🤠
Bu bir similasyon abi pujjahhh

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Neyse abi müşteri çıktı ben şunları bırakayım Sabiha Gökçenmiş 2 güne uğrarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...