- 26,396
- 16,418
- 113
Anthony edwards ben minnesota timberwolves da basketbol oynuyorumSen kimsin ki güzel ve tatlı kardeşim
Anthony edwards ben minnesota timberwolves da basketbol oynuyorumSen kimsin ki güzel ve tatlı kardeşim
Ne egosu be kardeşim bakma makara yapıyoruz ego yapcak en son kişiyim burdaMesajları okudum seninhix sevmedim kral yanlış anlama biraz ego var sende
Tm ozaman soru gelsin enişte adammidirNe egosu be kardeşim bakma makara yapıyoruz ego yapcak en son kişiyim burda
Yok forum kendinin gibi konuşur oMesajları okudum seninhix sevmedim kral yanlış anlama biraz ego var sende
1 haftadır 80de gole giriyorum saçma sapan liglere. İlginçtir kar veriyor. Sonra gidip slotta yiyorum. AkıllanmayacazYok ya ben beceremiyorum rol işini bugün 3.65 oran yazacaktım ulan dedim fazla bu oran kendi param olsaydı mesela basmıstım gittik karar değiştirdik yattık başkasının parasıyla olmuyor
Anladım enişte form senindir nokta eski ensesikalin lardansin senYok forum kendinin gibi konuşur o
Ulan umut bu foruma ilk geldiğimde forumda ilk sana para atmıştım rol parası diye sen benim ilkimsimNe egosu be kardeşim bakma makara yapıyoruz ego yapcak en son kişiyim burda
Hiissesi var mıdırYok forum kendinin gibi konuşur o
Acun gibi her adımı söylüyor maşallahÇekimi iptal ettiler jetpay havale ile ver dediler bizde denileni yaptık bekliyoruz
Sen sasirmissin kardes.tanimadigin icin bunu yazmissin ama umut bu yorum yapilicak bisi olsa en basta @Enişte yapardi bu yorumu 😁Mesajları okudum seninhix sevmedim kral yanlış anlama biraz ego var sende
Slota para dayanmaz1 haftadır 80de gole giriyorum saçma sapan liglere. İlginçtir kar veriyor. Sonra gidip slotta yiyorum. Akıllanmayacaz
Bunlar niye uğraştırıyor lar seniÇekimi iptal ettiler jetpay havale ile ver dediler bizde denileni yaptık bekliyoruz
Senide tanimiyom ki eski Nikin neydiUlan umut bu foruma ilk geldiğimde forumda ilk sana para atmıştım rol parası diye sen benim ilkimsim
50 tl attım ona 2020 de ilk parayı atınca sandı devamı gelecek o gün bugün inek gibi sağıyorum enayiyiUlan umut bu foruma ilk geldiğimde forumda ilk sana para atmıştım rol parası diye sen benim ilkimsim
ElmoradonSenide tanimiyom ki eski Nikin neydi
Neyse tanımadan yargılamak gerekmiş geceniz güzel gecsinSen sasirmissin kardes.tanimadigin icin bunu yazmissin ama umut bu yorum yapilicak bisi olsa en basta @Enişte yapardi bu yorumu 😁
Reklam arası dost bu arada para ödendi enişteye ibani attınız mı gonderiyom ona şimdiAcun gibi her adımı söylüyor maşallah
Hatırladım reis nasilsinElmoradon