- 90,471
- 100,030
- 113
Patlar zaten bu da bu gece tadı yokSon 3 dakıka kala oyna ya bu ne
Patlar zaten bu da bu gece tadı yokSon 3 dakıka kala oyna ya bu ne
Bunu geçersek bidahaki adımi öyle yaparız dost sözSon 3 dakıka kala oyna ya bu ne
Biz burdayız babayiğit bu site ne site sorup başka yere attın asla bi sonraki hamleni tahmin etmelerine izin vermePeki ozaman adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 951461
Naber bebeğimPatlar zaten bu da bu gece tadı yok
Betgrayda da no bonus olmuşuz dostBiz burdayız babayiğit bu site ne site sorup başka yere attın asla bi sonraki hamleni tahmin etmelerine izin verme
Bol şans dudakPeki ozaman adım 1
Ekli dosyayı görüntüle 951461
Ayın 1 inde maaş alan beyaz yakalı olsaydık tadı olurdu da bişey eksikPatlar zaten bu da bu gece tadı yok
Sen kimsin dostNaber bebeğim
Uyumadinnmi la sen hala
CutaSen kimsin dost
Ben NBA den anlamam dost bu geldi içimden oynadım benim liglerim Venezuela Brezilya ArjantinMilwaki gördün mü üstten korkacaksın çok namussuz takım
Reis rol kac adim olcakBen NBA den anlamam dost bu geldi içimden oynadım benim liglerim Venezuela Brezilya Arjantin
Gidip Arjantin oynicaktim sırf erhanin gönlü olsun diye NBA aldik
Tahminen 15 filan gozukuyor suanlikReis rol kac adim olcak
Erhan dedin barem 51 e düştüBen NBA den anlamam dost bu geldi içimden oynadım benim liglerim Venezuela Brezilya Arjantin
Belli zaten anlamadığım heyecan bile yapamadık dostumuz kazanacak diyeBen NBA den anlamam dost bu geldi içimden oynadım benim liglerim Venezuela Brezilya Arjantin