Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yurt Dışı Para

Aslansülo37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
733
526
93
Ya Dostlar Cuma Akşamı Dayım 200 Euro yolladı Bugğn çarşamba oldu hala takılı gözüküyor bu ne zaman çözülür bilen biri var mı yada bi sorun mu var ödeme günü yaklaşıyor çok bunaldım swift işleminden anlayan dostlarım bilgi verirse şok iyi olur garanti ilgilenmiyor

Ekli dosyalar

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,077
15,809
113
Ya Dostlar Cuma Akşamı Dayım 200 Euro yolladı Bugğn çarşamba oldu hala takılı gözüküyor bu ne zaman çözülür bilen biri var mı yada bi sorun mu var ödeme günü yaklaşıyor çok bunaldım swift işleminden anlayan dostlarım bilgi verirse şok iyi olur garanti ilgilenmiyor
normal havale ile mi gönderdi dayın dostum bu parayı ? yani yurtdışındandaki kendi bankasından transfer olarak mı

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Benim amcamda dedemden kalan tarlaya çöktü,dayına sahip çık.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,289
53,059
113
Yav kardeşim ben bu adamı tanımıyorum buraya yardım için yazdım geçende konu açtım konuyu meşgul etmeyelim yardım için buradayım
Dayını arayıp sorsan dost arkadaş ta Polonya yasiyor o bilir diye etiket ettim

Atrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,565
1,467
113
Western Union olsa aynı gün istediği bankada çekerdin

H4yd4r39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
457
325
63
Garantinin Allah belasını versin bitane kart işlem itirazı yaptım 60 gün beklicekmisim sonuçlanması için şerefsizler bu bankayla çalışmak akıl işi degil