- 641
- 318
- 63
Beyler i 12 pro max yurt dışı cihazın 1. İmei süresi doldu, 2. ye geçmek için ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olun Allah rızası için be 😃 şuurumu yitirecem
https://www.speedtest.net/tr/esim buradan denedim cihaz desteklemiyor diyor. E devletten Turkcell e sim izin için yönlendirme yapınca da mobil imza ya da NFC ile kimlik doğrulama ile giriş yapman gerekiyor diyor. Onu da nasıl yapacam bilemedim reis telefoncuya gitmeden nasıl çıkacam bu işin içindenesim yapıcaksın
telefoncuya gitmen gerekiyorBeyler i 12 pro max yurt dışı cihazın 1. İmei süresi doldu, 2. ye geçmek için ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olun Allah rızası için be 😃 şuurumu yitirecem
Mantıklı ama mümkün değil 😅telefoncuya gitmen gerekiyor
niye çalıntımı cihazzMantıklı ama mümkün değil 😅
Yok reis para veremem şuan telefoncuya ondan sebep yoksa ne işim olur 🤦🏻♂️niye çalıntımı cihazz![]()
bedavaya imail atan varsas bende de var benimkine de atakYok reis para veremem şuan telefoncuya ondan sebep yoksa ne işim olur 🤦🏻♂️
Ben kendım yaptım kapandı dun 15 prombedavaya imail atan varsas bende de var benimkine de atak![]()
Ben yaptım dun kralhttps://www.speedtest.net/tr/esim buradan denedim cihaz desteklemiyor diyor. E devletten Turkcell e sim izin için yönlendirme yapınca da mobil imza ya da NFC ile kimlik doğrulama ile giriş yapman gerekiyor diyor. Onu da nasıl yapacam bilemedim reis telefoncuya gitmeden nasıl çıkacam bu işin içinden
Nasıl yaptın reis bende yapayım yavBen kendım yaptım kapandı dun 15 prom
Model ne kralNasıl yaptın reis bende yapayım yav
kral benım 12 promax nasıl yaptın dun telefoncuya gıttım kimlikte çip yok diye yapmadıModel ne kral
12 olmuyormu13 üstü oluyor kral 5 dakıkada
12 pro maxModel ne kral
Olmuyor muş izlediğim bideo başında 13 be üstü diyordu ben yaptım dün işte12 olmuyormu
O kadar ucuza yapıyorlarsa gideyim reisOperatörün hangisiyse ona git 100, 150 liraya esim yapacaksın
Kimlikten düştü mü knk senin çipkral benım 12 promax nasıl yaptın dun telefoncuya gıttım kimlikte çip yok diye yapmadı