- 1,821
- 823
- 113
turkcele dün gittim 200 tl fiyat reisO kadar ucuza yapıyorlarsa gideyim reis
turkcele dün gittim 200 tl fiyat reisO kadar ucuza yapıyorlarsa gideyim reis
evet kanka çip düşmüş haberim yokKimlikten düştü mü knk senin çip
iphone 11ve üstü esim destekliyo hattın hangi operatörse gir turkcel hay taşıma sayfasından numaranı taşı turcell esime12 olmuyormu
la esim internetten bedavaya oluyo gidip para vermeturkcele dün gittim 200 tl fiyat reis
gittim kimlik cipi yok diye işlem yapmadılariphone 11ve üstü esim destekliyo hattın hangi operatörse gir turkcel hay taşıma sayfasından numaranı taşı turcell esime
valla yapabilsek yaparız da bilmiyoz hiç lkdfgla esim internetten bedavaya oluyo gidip para verme
Sim2 var telefonunda haberin olsun reis 😃 e sime falan gerek yokturkcele dün gittim 200 tl fiyat reis
200 tl 30 k ya bedel olmuş iyi yapmışsınBeyler şimdi öğrendim 12 pro maxlarda çift sim kart varmış 😃 hattı ters çevirip yuvanın arka tarafına oturtunca imei2 ye geçiyormuş direk. Bunu öğrenmenin bedeli 200TL oldu😂 adam istemedi ben zorla verdim la
Bunu baştan deseniz param cebimde duracaktı la Allah sizi bildiği gibi yapsın ben başka birşey demiyom😃 hayır ekstra bir yuva da yokki ben ne bileyim yavHattini sim yuvasinin ondeyse arkasına arkadaysa önüne tak sorun çözüldü
o nasıl tek hat takma yeri varSim2 var telefonunda haberin olsun reis 😃 e sime falan gerek yok
Sim kart haznesini çıkar arkasında aynı şekil sim kart takma yeri olması lazım bildiğim kadarıyla o cihaz çift sim karto nasıl tek hat takma yeri var
benimde poco f8 ultra vardi dun e sim yaptim 205 tl turkcellturkcele dün gittim 200 tl fiyat reis
kaç dakka sürdü yav benim kimlik çipi yok diye yapmadılar online yapabılıyomuyuzbenimde poco f8 ultra vardi dun e sim yaptim 205 tl turkcell
simkartını ters çevirmeyi deneBeyler i 12 pro max yurt dışı cihazın 1. İmei süresi doldu, 2. ye geçmek için ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardımcı olun Allah rızası için be 😃 şuurumu yitirecem